15.7.2015

What´s up?


 // Huh kotona ollaan ja vauhdikas road trip on nyt takana. Tuurin kyläkauppa on nyt koluttu ja Tivoli testattu. Hitsit tsemppasin itseni niin kovaa sitä maailmanpyörää varten,korkeistapaikoista kun kärsin mutta eihän sitä hitto ollu sielä dääm. Näppärä tuo tivoli kyllä on kun alle 13 vuotiaat pääsee ilmaiseksi,ainut miinus näin kesän aikaan on se että jumatsukka mitkä jonot jokaiseen laitteeseen. 
Kummituslinnan vieressä oli auto,jossa istui tämä kuvan paapperoinen ja jota luulin ensin oikeaksi ihmiseksi,ainakin se kaukaa näytti siltä :)
Reissussa aina tapahtuu jotain pientä, ennen Seinäjokea ihmeteltiin miksi autot oli pysähtyny tielle ja meidän taaksekki kerääntyi pitkä autoletka. No hetken päästä alkasi paloautoja tulemaan ja kun tovin oltiin jo odotettu,tultiin sanomaan että tämä tie on poikki, koska rekka on kaatunut ojaan ja saattaa mennä kyllä hetki ennen kuin tie avataan. No siinä kovassa rysiksessä kurvattiin auto pois jonosta ja yritettiin etsiä toinen reitti perille. Onneksi ei ollut pahempi onnettomuus ja onneksi on olemassa kännykät missä on maps/navigointi niin löydettiin perille,vaikka miehen mielestä mä olen surkein "kartanlukija" kun sanon vasta KOHDALLA että tosta OLISI  pitänyt kääntyä :)
Mies hoki matkalla "et sä nyt hitsit voi siinä just kohdalla sanoa että tosta OLISI pitänyt kääntyä" No siinä tuli parikin u-käännöstä tehtyä, kun en ajoissa sanonut että mistä käännytään,no nää on näitä :) (Juu navigaattoreissa on äänetkin,mutta takapenkillä soi poikien dvd-laite kovalla,joten ei siinä metelissä kuullu mitään,okei oon rehellinen mä takkusin sen kännykän kanssa ja en saanu ääniä päälle)
Jatkuu:Unohdin kännykän anttilan kassalle ja huomasin sen vasta kotimatkalla,joten ei muuta kuin taas u-käännös :)
Pojat halusi Mäkkiin syömään kun sielä on Kätyrit teema nyt meneillään. Syötiin ateriat,mulla jäi vähän limsaa ja ajattelin siinä,et hyvä niin saan vähä juomaa autoon jos kotimatkalla jano yllättää. Mentiin pihalle laitoin juoman auton katolle hetkeksi,että saan laukusta kaivettua avaimet.Poika juoksee mun luo ja höpöttelee niitä näitä ja siinä hässäkässä lapset autoon ja mars kotimatkalle. Noh oltiin hetki ajettu ja alkasi kurkkua vähän kuivaan,mut hei mulla on se Mäkin juoma. Ei helevatta missä se on? Hah taisi käydä legendaariset, se jäi sinne hitsin auton katolle ja loput varmaan tiedättekin,mutta u-käännöstä tämän takia ei suinkaan tehty :) 


Päästiin kotia tein pojille vähän herkkuja mm.mehudrinksut ( poikien mielestä oli tosi hyvää vaikka olikin kuulemma vähän tyttömäiset ) sekä vohveleita nami :)
 Olette joskus varmaan huomanneetkin kuvista,että omistan mustan nahkaisen Daniel Welligtonin kellon. Kauan haaveissa on ollut myös ostaa tämä kyseinen kello,mutta kangas remmillä. Mietin ensin uuden kellon ostamista,kunnes kaveri muistutti että miksi ostat kokonaan uuden kellon kun voit vain vaihtaa remmin. Joten niinhän mä sitten tein,kävin Keskisen kellossa ja sieltä ostin remmin ja siinä samalla ne vaihtoikin sen,näppärää etten sanoisi. Kuvaa myös eilisestä asusta,käärme tennarit on Saksan Zarasta ostettu.
 Ostin myös kivan eväsrasian,jossa eväät säilyvät 7 tuntia kylminä rasian kannen ansioista. Kansi laitetaan pakastimeen n 10 tunniksi ja tämän jälkeen eväät pysyvät kylminä.

Hemaisevan näköisenä illalla olin, kun toin oman "Spa- hoitolan" kotiini. Ostin kosteuttavat hanskat,sekä hoitavat/pehmentävät geelisukat. Oli muuten tosi hyvät noi geelisukat ja niitä voi käyttää uudelleenkin.


 Ja mitäs mun pikkumies osti, piirrettyjen ja Xbox pelien lisäksi. Poika halusi kuvan paidan kun siitä tuli kuulemma mieleen Elastinen ja Robin :)

8 kommenttia:

 1. Sun kuvia on niin kiva katsella ja hitsit sä kirjoitat hauskasti ja kivalla huumorilla,saat aina hymyn huulille☺Minkä merkkiset geelisukat ostit t.Pirkko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät,kyseessä on Naturel geelisukat.

   Poista
 2. Oi haluaisin kanssa tuon kellon. Paljonko maksoi pelkkä remmi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranneke maksoi 25e ja uusi kello olis maksanu 129e et hyvä säästö :)

   Poista
 3. Hyvällä huumorilla tehty postaus taas jälleen jatka samaa rataa. Eli ootte tehny näyttävän lähdön Mäkin pihassa kun limsat lensi pitkin pihaa, itselleni käyny joskus samoin ja mun mies sanoo ja valittaa just samasta että oon huono kartanlukija☺

  VastaaPoista
 4. Mistä noi ihanat pinkit housut on ostettu?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.