21.7.2015

Body chain / vartaloketju
// Kääk sanon minä kun yritin ottaa asukuvia peilin kautta. Ei ole kyllä yhtään mun juttu,kovempi homma tässä oli kun ottaa "normaaleja" asukuvia. Nostan hattua niille jotka jaksavat jokaisen asun kuvata peilin kautta. Menetin niin käämini kun joka kuvassa silmät kiinni tai katse oli aivan kuin peura ajovaloissa. No tulipahan nämäkin otettua,mutta lopuksi menetin loputkin käämini ja laitoin arskat päälle niin ei tarvinnut pelätä vaikka silmät seisoisi päässä :) Ja minäkö muka viilipytty :)

Koko asua ei alunperinkään ollut tarkoitus kuvata, vaan halusin tuoda esille ihanan uuden koruni,jonka eilen ostin. Koru on kiva yksityiskohta asussa ja nämä kantavat nimeä vartaloketju eli body chain.Koru laitetaan päälle kuin paita eli kädet upotetaan korun sisälle ja koru roikkuu edessä,mutta samalla takana roikkuu korun osaa. Näitä myös näkee pidettyä "väärinpäin" eli korun etuosa laitetaan taakse tuomaan selkään kivaa yksityiskohtaa. Ulkomailla näitä koruja näkee myös pidettävän esim rannalla bikinien kanssa.
 

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea tuomaan asuun sitä jotain. Kaunis kokonaisuus mistä kuvan ihana toppi on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toppi on kanssa Henkasta (ylläri) löysin sen ale-puolelta vitosella :)

   Poista
 2. Täälä toinen peura ajovaloissa en itsekkään tykkää ottaa peilin kautta kuvia . Kiitos vinkistä täytyy hakea kanssa samanlainen koru, mistä se on ostettu?

  VastaaPoista
 3. Ei uskois että olit vielä pari kuukautta sitten tummahiuksinen.Toi blondi on niin upea ja sopii sulla tosi hyvin. Olit kyllä rohkea kun uskalsit tehdä noinki ison muutoksen ja pituuskin muuttui wautsi riskin arvoinen juttu.T.kateellinen ☺

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva tuo koru, tuo vähän sitä jotain tylsäänkin asuun. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.