9.7.2015

Meidän päivä

 Kävin hakemassa Säde- liikkeestä nämä ihanat purkit,joista voi nauttia ihania kesäisiä juomia. Saksassa näitä näki todella paljon ravintoloissa ja ihmisten kantavan kädessä kaupungilla.
Tänään käytiin myös Aava Kertun kotitilalla lasten kanssa. Paikka sijaitsee Södra Vallgrundin kylässä, 32km Vaasasta. Tosi kiva paikka,jossa asustaa sekä perinteisiä että hieman harvinaisempiakin kotieläimiä. Tarkemmin paikkaan pääset tutustumaan täältä klik
Tällä reissulla itselleni tuli uudeksi tuttavuudeksi villasika eläin. En ollut aikaisemmin nähnyt tai edes kuullut tästä eläimestä,villisiasta kyllä mutta Villasika hyym no oppi jotain uutta :) Poika sai taluttaa lammasta narun päässä ja olisi halunnut viedä sen meille kotia  :)
Tässä kuvia meidän päivästä suosittelen piipahtamaan, sillä lapset tykkäsivät tosi paljon.


5 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanat purkit. Kiitos vinkistä kun tullaan Vaasaan päin niin pakko hakea nämä purkit ja käydä lasten kanssa katsomassa eläimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten on olemassa myös Wanha Markki Isossakyrössä. Se on vähän samantyylinen,molemmat ovat kivoja paikkoja ja lapset varmasti tykkäävät.

   Poista
 2. En ole itsekkään nähny villasikaa,joten et ole ainut ☺

  VastaaPoista
 3. Uusi tuttavuus myös tämä villasika! Oliko kallis sisäänpääsy kotitilalle? Mitä nämä ihanat kupit maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotitilalle maksoi aikuisilta 6e lapsilta 4e ja alle 2vuotiaat ilmaiseksi. Kupit maksoi muistaakseni vajaa 5e/kpl

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.