23.7.2015

NAP TIME...........
// Voi tuota mun nuorempaa poikaa. Ihmettelin hetken miksi poika on niin hiljaa kun normaalisti meillä on kova vauhti ja vilske. Luulin ensin että poika on mennyt piiloon mua,kun se tykkää/tapaa sitä joskus tehdä. Ei poika piilossa ollut vaan poika oli mennyt meidän makkariin,peitellyt itsensä sekä meidän koiran ja sielä ne molemmat otti päikkäreitä mukavasti peiton alla. Normaalisti en anna koiran tulla sänkyyn,mutta ne nukkui molemmat niin hellusesti että napsasin äkkiä vaan kännykällä kuvan ja annoin niiden jatkaa kauneusunia  :)

Nappasin tänään marketista mukaani kauniit leikkokukat. Olen joskus maininnutkin että tapaan ostaa aina kerralla monta kimppua,koska ne näyttää mielestäni ruukussa paremmalle ja muhkeammalle.  Nyt ostin kaksi kimppua koska niitä sai tosi edullisesti (kaksi kimppua maksoi yhteensä 9e) Kyllä tuoreet kukat ovat vaan niin kauniita.


3 kommenttia:

 1. Voi luoja miten söpö koira ☺ Sun pojalla on kyllä oikeen söpöliini unikaveri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koira nukkuu välillä niin ihme asennoissa ja kaippa tämä ns kielletty paikka oli niin mukava että se vaan nautti olostaan :)

   Poista
 2. Ihana hugis ja kauniit kukat!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.