25.7.2015

Reebok + Calvin Klein


 //  Viimeksi kävin tyylivarkaissa mieheni kaapilla,nyt siirryin netti shoppailemaan miesten osastolle.
Kuvien Calvin Kleinin paita on siis miesten osastolta tilattu. Naisten osaston mallit eivät miellyttäneet ja olivat jotenki materiaaliltaan ohuita ja pituudeltaan aika lyhyitä.Halusin vähän t-paita mallisen paidan ja sellainen löytyi vaan miehille. Koska paita on miestenmalli otin pienimmän koon mitä oli. Eli vinkkinä kun shoppailet kannattaa vilkuilla vähän sinne miesten vaatteisiin myös ja olenhan joskus tilannut lasten osastoltakin kengät itselleni :)

Sitten niihin siroihin tennareihin josta olen puhunut,että itselläni olisi hakusessa. Samalla kun tilasin tämän paidan niin tilasin myös valkoiset Reebokin tennarit ja voi pojjat että näillä tennareilla on mukava kävellä. Niin pehmoiset ja hyvät jalassa että näillä jaksaa kävellä vaikka koko päivän. Sirot tennarit on niin helppo yhdistää monen eri tyylisen asun kanssa.


 (Kuvat otti mun poika ja poika valitsi mitkä kuvat julkaisen)


6 kommenttia:

 1. Oot sä kyllä todella trendikäs nainen ja sun tyyli on niin ihana ja inspiroiva.

  VastaaPoista
 2. Wautsi upea tyyli taas kerran ja kiitos vinkistä taidanki ensikerralla vähän vilkuilla miesten vaatteitakin koska luotan sun tyylitietoon. Mistä tilasit nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit ja paita on tilattu Zalandolta :)

   Poista
  2. Sun innoittamana omat reebokit tulossa! Superihanat!

   Poista
 3. Vitsi kun makeita kuvia ja noi Tennarit haluan myös itelleni ..

  VastaaPoista
 4. Itse tilasin myös nuo samat tennarit alkukesästä. Samaa mieltä olen, todella hyvät jalassa ja kaiken lisäksi hyvän näköiset :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.