8.7.2015

Sporty & heels


 // Eilen päätettiin pojan kanssa lähtee elokuviin katsomaan Kätyrit-leffaa. Meillä ollaan niin tuon Kätyrit leffan pauloissa,että tänään haettiin kätyrit paitakin pojalle Henkasta. Saksasta tuotiin miehen kanssa tuliaiseksi pojille Kätyrit aiheisia tuotteita,siellä kun oli jokainen kauppa aivan pullollaan Kätyrit aiheisia tuotteita.Tänään käytiin vanhemman pojan kassa kaksistaan kaupungissa pyörähtämässä käytiin markkinoilla ja haettiin jätti saippuakuplia. 

Asuna Niken musta toppi yhdistettynä korkkareiden kanssa. Tätä tyyliä suosin paljon,sillä vaikka urheilutoppi onkin sopii se mielestäni bleiserin kaveriksi hyvin.

6 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli asu ja samalla tosi tyylikäs. Kuka sulle otti nämä kuvat?

  VastaaPoista
 2. Sä oot niin ihanan rohkee kokeileen aina kaikkee uutta ja kivaa. Saat asut näyttämään niin ihanilta love it ☺ Taidan kanssa kokeilla tätä urheilutopin ja bleiserin yhdistelmää sillä se selvästikki toimii, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Osaatko kävellä korkeilla koroilla, haluaisin kanssa pitää mutta en osaa kävellä niillä? Sulle sopii hyvin korkkarit kun oot pitkä ja laiha. T.Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan juu tai sen verran että en korkkarikoulua tarvitse :) Ei muutakuin korkkarit jalkaan ja harjottelet kotona kävelyä niin mäkin aikoinaan tein niin kyllä se siitä ja aloitat vähän matalimmista koroista ensin. Rohkeasti vaan harjoittelemaan ja kiitos kommentista :)

   Poista
 4. Asu toimii, hyvä vinkki toimistovirkailioille toimii arjessa sekä työssä..Pitää ruveta myös harjotteleen korkkareilla kävelyä asusi tuli niin täydellinen kun kengät oikeat lättänöillä olisi ollu tavis ,sulla on tyylitajua kiitos taas kuvista ja vinkeistä..

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.