16.7.2015

Mea - paita


 // Otsikko tulee siitä,että näin tämän paidan Tuurissa ja kun sitä katselin niin poika tokaisi "juu äiti osta toi se on M niinkuin Mea paita tai mestari Mea" No pojan mielix ostin topin ja ei se mikään kallis investointi ollut nimittäin toppi maksoi 5e ja pitäähän kaapista löytyy edes yksi "mestari paita"
Tykkään pitää printtipaitoja jakkujen alla, ne tuovat asuun sitä jotain. Väriteema asussa oli tänään tosi harmooninen ja Simple.


Laukku Michael Kors
Kengät H&M
Aurinkolasit Gina Tricot
Kello Daniel Wellington
Jakku Primark
7 kommenttia:

 1. Ihana asu, toimii tosi hyvin! :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tässä se taas nähdään kuinka edullisestikki voi olla todella tyylikäs ja kaunis. Sulta saa paljon inspiraatioita ja ideoita pukeutumiseen eli juuri sun blogin nimes tyyliin ☺

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja raikas kokonaisuus. Ei tarvita Pradaa ja kalliita merkkejä näyttääkseen hyvälle. Sulla on toi pukeutuminen kyllä hallussa. Miten saat nutturan näyttään noin kivalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutturakampaus on se jota käytän kun en jaksa tehdä hiuksille mitään ja se on niin bad hair dayn pelastus. Tapaan kampaajallenikin sanoa,että saa leikata lyhyeksi kunhan saan tehtyä pikku Myy kampauksen :) Tässä lookissa nostin vaan hiukset ylös,jonkin verran lakkaa että saan "pikkuhiukset" kuriin ja pinnejä joudun käyttämään niskassa, kun niskahiukset eivät ihan ylety noin ylös. Jos teen ns. vähän paremman nutturan tupeeraan ensin hiukset sitten harjaan hiukset läpi ja laitan vahaa,että saat etuosan kireelle ja kaikki irtohiukset sileäksi.

   Poista
 4. Ihanasti sanottu tuosta paidasta. ♥ Se sopiikin sulle tosi hyvin ja asukokonaisuus on ihan kymppi. Tänne tuun kattelee aina kun asukriisi iskee, susta saa inspiraatiota. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.