7.7.2015

Girlfriend - farkut // Mukavaa tiistaita kaikille :) Me täällä nuorimman pojan kanssa vietetään laatuaikaa kaksistaan,kun perheen muu väki lähti Tampereelle levykaupoille :) Mies kun on muusiikki miehiä niin lähtivät hakemaan vähän levytäydennystä :) Ajateltiin pojan kanssa vähän leipoa ja mitäs kaikkea se poika olikaan meille suunnitellut, niin joo lautapelejä kuulemma pelataan sen jälkeen tämä äiti pelaa vähän minecraft peliä hyym saa nähä osaanko :) No ison listan se poika oli äidin päämenoksi suunnitellut mutta niin kuuluukin, se että pysynkö menossa mukana on sitten eri asia kun kaikkea poika-juttuja joudun tekemään :) Todennäköisesti hyppään vielä iltalenkin aikaan skeittilaudanki päälle :)

Kuvissa ale farkut,löysin ne 15€ Henkasta ihme :) Farkut kantavat nimeä Girlfriend -farkut,eli nyt saa poikaystäväfarkut siirtyä hetkeksi sivuun,sillä nämä oli tosi ihanat jalassa. Girlfriend-farkut ovat vähän kuin jalostettu versio poikakaverifarkuista. Ne ovat malliltaan hieman kapeammat, mutta silti vielä väljät ja lantiolta istuvammat kuin boyfriendit eli ei mitään sen isompaa eroa. 
En edes muista koska viimeksi kaulassani olisi roikkunut jokin koru. No nyt roikkuu ja tulee jatkossakin roikkumaan,sillä ne kyllä tekevät asuun sen viimeisen silauksen. Korun ostin Saksasta samoin kuin kuvan takin. Kengät ovat ne josta olen joskus maininnutkin eli kirppislöytö. Eli eilinen asu oli ale ja kirppisvaate painoitteinen.


Farkut H&M
Takki Zara
Laukku Mango


9 kommenttia:

 1. Oot sä kyllä niin upea rouva. Taas kerran näytit että ei tarvita kalliita vaatteita että näyttää hyvälle ja trendikkäälle.

  VastaaPoista
 2. Miten oot saanu sun hiukset noin? Mitä rautaa käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistan 2 erikokoista GHD rautaa ja ne on mun ihan lemppari hius "työkalut" ilman niitä en kyllä pärjäisi tämän tukan kanssa. Käänsin paksummalla raudalla vähän päällimmäisin hiuksia ulospäin.

   Poista
 3. Ompas hyvän näköinen asu ja malli myös hiuksista kenkiin täydellinen kokonaisuus ...

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos löysin sen viimeisenä lomapäivänä pienestä koruliikkeestä.

   Poista
 5. Girlfriend- farkut oli mulle ihan uus juttu! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.