2.4.2017

#Jalkapallosynttärit




 Tasan 9 vuotta sitten, laitoin aprillipilana kavereille, että poika syntyi ja keksin silloin jonkun painon ja pituuden. Pila meni täydestä ja sain onnitteluja, kunnes laitoin että aprillia vauva on vielä mahassa. 

Pari tuntia myöhemmin alkoi oikeasti todella kovat supistuksen ja oli lähdettävä sairaalaan. Kerran olin jo yhden kerran huijannut ei meinannut enää mennä läpi, että nyt se poika on oikeasti syntyny :)


Mun nuorimmainen täytti nyt 9 vuotta ja vaikee uskoa vieläkään, että siitä on niin kauan kun sain tämän pikku miehen.







 Poika harrastaa jalkapalloa ja on kova Cristiano Ronaldo fani, joten järjestettiin pojalle futis-teema synttärit. Printtasin ja askartelin Ronaldo naamareita :)

Ronaldon logo on CR7, joten laitoin kakkuun tämän logon ja tein sen sokerimassasta.
Tein kääretortusta pohjan ja en tykkää käyttää kakuissa hilloa, vaan tapaan laittaa väliin makurahkoja sen sijaan. Tässä kakussa on päärynä-kinuski makurahka ja vaniljarahka. Kermavaahdon värjäsin vihreällä elintarvikevärillä.








Tiistaina meillä oli kaverisynttärit ja sukulaisten kanssa juhlittin nyt.
Tuunasin valmiita muffinseja ja tein niihin tuorejuusto-lime kuorrotteen. Muurahais- coctailtikut sai vaahtokarkit kaverikseen/kannettavaksi :)


Suurimman osan rekvisiitoista tilasin Wish.comista ja on sielä kyllä halpaa esim. Happy Birthday ilmapallokoriste maksoi 1e  siis ei noin halvalla saa mistään muualta.










4 kommenttia:

  1. Mahtavat synttärit! Mäkin haluan :D
    https://faijahommia.fi/

    VastaaPoista
  2. Eikä vähä huiput synttärit, munki poika tykkää Ronaldosta t. Kiia

    VastaaPoista
  3. Onnea sun pojalle t. Virpi

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköset synttärit oot järjestäny ja hauskat noi muurahaiset 😀

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.