14.4.2017

Kotipaidan/paitapuseron pikatuunaus





 Kuvien valkosta pitkää paitapuseroa oon enimmäkseen pitänyt kotona hengailupaitana ja jopa yöpaitana oon sitä pitänyt. Instassa ainakin on tätä paitaa nähty paljon esim aamukuvissa. Tein paidalle pikatuunauksen ja homma eteni näin, koska paita on tosi pitkä ja mekkomainen piilotin tai suoraansanottuna survoin paidan takaosan housujen sisälle. Napitin edestä reilu puoleen väliin ja loppuosan solmin. Nythän näkyy paljon paitoja kivoilla yksityiskohdilla, röyhelöillä naruilla jne joten siihen henkeen tämä oli just sopiva pikatuunaus tyyli.







Oon viime kesästä asti ettinyt sopivaa nahkatakkia. Budjettirajan takille laitoin ja summaksi päätin että max 70e, halusin myös että takki on biker- henkinen. Vaikka etsinnöissä meni tovi, lopulta löysin juuri näihin kriteereihin sopivan.








 Mitäs tykkäätte mun mustista housuista, joissa on kiva V- yksityiskohta lahkeissa. Ihan perus housut, mutta jestas niin mukavat jalassa. Todella napakkaa ja venyvää matskua ja näitä housuja voisin jopa kutsua tukihousuiksi, nimittäin hyvän materiaalin ansiosta housut liftaa reisiä  ja vyötäröä mukavasti ja tekee ryhdikkään olon. Housuissa on korkea vyötärö, housuissa ei ole taskuja eikä vetoketju kiinnitystä, housut siis vaan vedetään jalkaan ja todella venyvän materiaalin asioista tämä onnistuu sujuvasti/näppärästi.
Lahkeissa on lyhyt vetoketju, joten lahkeet saa auki tai kiinni laitettua.









 Nahkatakki Cubus/ Laukku Gina Tricot/ Housut H&M/Kengät Mango

11 kommenttia:

  1. Kiva idea toi paidan solmiminen ja näyttää upeelle.

    VastaaPoista
  2. Siis toi laukku on niin ihana haluu kans sen 😀 T.Liina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ihan mun lemppari laukku tällä hetkellä. Vaikka laukku on suht. pieni sinne mahtuu just kaikki tarpeellinen mitä nainen tarvii :)

      Poista
  3. Oi heräs kiinnostus tähän takkiin eli täytyy käydä Cubuksessa heti pyhien jälkeen T.Päivi

    VastaaPoista
  4. Oliko nahtakki minkä hintanen?

    VastaaPoista
  5. Kiva yksityiskohta noissa housuissa. Hyvä tuunausidea kiitos siitä.

    VastaaPoista
  6. Siis mistä olet löytänyt NAHKAROTSIN noin sairaan HALVALLA?! :o En ole itse nähnyt missään alle 200€:n. Kaikenmaailman muovisekoite- ja mitä lie kumitakkeja kyllä löytyy, mutta sellaista en ottaisi vaikka maksettaisi. Oman nahkarotsini löysin kirpparilta, vanhan suomalaisen valmistajan musta, rock-henkinen, jo vähän kulunut juuri niin kuin nahkarotsin kuuluukin olla. Rotsi on vaatekaappini kulmakiviä; laadukas nahka ikääntyy kauniisti, ja oikein hoidettuna myös kestää eliniän. Ja sopii niin mekon kuin farkkujen ja suorien housujenkin kaveriksi. ♡

    VastaaPoista
  7. Moikka! Cubuksesta ostin takin. Mun mielestä takki on ihan hyvää materiaalia. Mun vanha nahkatakki (Joka on siis vieläkin käytössä) ja jonka aikoinaan ostin Lindexistä alesta 30€:lla on vieläkin kuin uus vaikka vaikka se on jo yli 8v vanha. Käyttäessä vaan parantunu ja ihanasti pehmentyny. Kirppiksillä itsekkin pidän aina silmät auki jos läytyis nahkatakkia on se nimittäin ihan joka asuun sopiva vaatekappale :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.