26.4.2017

Välillä elämä tuo mukanaan ei haluttuja asioita
Tässä kuvia tältä päivältä, kun huono keli suorastaan vei mut sängynpohjalle ja ottamaan rennosti. Tässä myös mun tämän päivän ajatuksia.......


- Älä rakenna mielipiteitäsi ensitapaamisen perusteella, tutustu ihmiseen kunnolla ja vasta sen jälkeen tee johtopäätöksesi.

- Kaiku vastaa niin kuin sinne huudetaan, kohtele siis muita ihmisiä niin kuin haluaisit että sinua kohdellaan.

- Älä piiskaa itseäsi menneisyydelläsi, meillä kaikilla on sellainen. Toiset pitävät asiansa visusti salassa ja toisten menneisyyden arkku on täysin muiden luettavana. Silti meidän jokaisen elämässä on huonoja ja hyviä hetkiä. Kukaan ei tule kulkemaan elämän tietä kohdaten vaan onnistumisia.

- Et tule ikinä pystymään kontroloimaan kaikkea elämässäsi, eikä sinun tarvitse. Anna välillä itsellesi armoa ja anna elämän johdattaa sinut oikealle tielle, joskus kohtalo päättää miten elämäsi menee et sinä.

- Aina löytyy niitä, jotka eivät pidä sinusta tai ovat kanssasi jostain asiasta eri mieltä, eivätkä halua sinun onnistuvan elämässä. Muista aina keskittyä siihen mitä itse tunnet oikeaksi ja muista pitää omat mielipiteesi, sillä sinä elät elämääsi eivät muut puolestasi.

- Toisilla tulee aina olemaan jotain enemmän kuin sinulla. Olkoot se sitten rahaa, vaikutusvaltaa, viisautta, kauniimpi koti, parempi vartalo jne Kilpailuun ei kannata lähteä, eikä katkeruuteen, se vaan syö sisältä.

- Joskus elämässä epäonnistuu, mutta se kuuluu pelin henkeen ja elämään. Epäonnistumisista on vaan otettava opiksi. 

- Et tule koskaan olemaan valmis kaikkeen, on siis välillä otettava riskejä onnistuaksesi ja saavuttaessasi unelmiasi. 

- Liikaa ei kuitenkaan kannata suunnitella etukäteen miten haluat elämässäsi kaiken menevän, liika suunnitelu voi tuoda mukanaan ison pettymyksen, koska asiat ei mennytkään niin kuin luulit.  Tuskin kukaan suunnittelee etukäteen, että kohtaa elämässä avioeron tai lapsen sairastumisen. Tulet kohtaamaan elämässäsi asioita, johonka et pysty etukäteen millään vaikuttamaan. Saatat myös yllättyä siitä voimasta jota sinulla on, kun kohtaat elämän pohjan.

- Meillä kaikilla on menneisyys, mutta muista et asu sielä enää. Et myöskään asu vielä tulevaisuudessa, joten elä nyt ja nauti joka hetkestä. Menneisyyteen et voi enää vaikuttaa, mutta tulevaisuuteen ja millaisen elämän rakennat nyt ympärillesi voit.


12 kommenttia:

 1. Sun blogi on kyllä Vaasan parhain. Upeet kuvat aina, oot nöyrä, monipuolinen blogi ja aina niin tyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Niin ihana teksti ja wau mitkä kuvat.

  VastaaPoista
 3. Ihana Mea ja ihana blogi sulla.

  VastaaPoista
 4. Sä osaat aina yllättää sun postauksilla. Monipuolista luettavaa ja rehellinen ja jalat maas seisova bloggari.

  VastaaPoista
 5. Juuri näin ei lisättävää ❤

  VastaaPoista
 6. Kyl huomaa että oot aikuisbloggari ja ikää ja elämän kokemusta on. Ei tällasta ajatusmaailmaa oo parikymppisillä. Upea Mea T.Jaana

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä 💛💚❤️🌸🌺🌺💐

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä kuvien ottaminen kehittyny todella paljon wau T.Marja

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.