26.6.2017

Boho chic





Nuttura nopeesti hiuksiin, koska olin laiska alkaa suoristaan hiuksia.  Ihanan valkoinen ja raikas pitsimäinen paita päälle (ehkä vähän mummotyylinen, kuten mies sanoo)  rennot farkut jalkaan ja tällä lookilla menin yks päivä kaupungille asioille ja myöhemmin illalla jätskille pojan kanssa. Me ei kovin montaa kertaa kesässä käydä jätskikiskalla, vaan enempi ostetaan pakastimeen kaupasta jätskiä. Sen huomas, nimittäin varauduin käteiseen koska vanhasta muistista jätskikiskoilla ei käy kortit. Noh emmä sitä tienny, että nykyään käy ja nämäkin firmat ovat tulleet tähän päivään ja tajunneet että harva ihminen kantaa käteistä nykyään mukana :)







 Kaks palloo tuotti jo mulle vähän vaikeuksia jaksaa syödä, niin miten ihmeessä sitä nuorena tuli jaksettuu kolmen pallon jätski. Toisaalta kyllä mä niitäkin kertoja muistan, kun tärinäs sait käteen sen korkean 3 pallon jäden ja hups et päässy kun askeleen eteenpäin ja yx pallo tippu jo maahan, kuulostaako tutulle? Kyllä mä jätskistä tykkään, mutta ehkä yx pallo per kerta on mun juttu enempi, tai sit niin kun oon joskus maininnut pehmikset on enempi mun herkkua ja niitä voisin syödä vaikka kaks putkeen heh :) Kumpi maistuu teille enempi pallojätski vai pehmis?











Paita H&M
Farkut TopShop
Laukku Valentino
Kengät H&M

8 kommenttia:

  1. Suklaajätski on mun lempparii nam. Upee look

    VastaaPoista
  2. Pehmiksen ystävä täälä myös ja sekotus parhainta.

    VastaaPoista
  3. Tytölle kävi just noin että yx pallo tippu kun oli liian korkee. Mä tykkään myös pehmiksistä. T. Sirpa

    VastaaPoista
  4. Niin ihana tyyli taas. Toi paita täytyy käydä Henkasta hakees. T. Viivi

    VastaaPoista
  5. Teevees tuli muistaakseni Leijonan luolassa näppärä idea sellanen alusta niin jätski ei valu käsiin eikä pallo tipu maahan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näin kans sen jakson ja oli hyvä keksintö/idea :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.