3.6.2017

Älä pelkää röyhelöitä & onnellinen äiti
 Huh nyt on poikien kevätjuhlat takana, poikien pitkä loma alkoi ja kahvit nautittu herkullisen kakun kera. Niin ylpee oon mun pojista, vaikka tie on välillä ollut kivinen ja kompastuttu on moniin kuoppiin, silti niistä kuopista on noustu ja vahvana tarmottu eteenpäin vieläkin kovammalla tahdonvoimalla. Äitinä oleminen ei aina ole herkkua ja väsy/uupuminen painaa välillä todella kovaa, silti näiden kahden ihanan pojan eteen oon valmis ihan mihin vaan. Tuun aina laittamaan nämä kaksi miehen alkua kaiken muun edelle ja teen kaikkeni että pojat on onnellisia ja että nillä on turvallinen olo ja hyvä koti asua.

Kyllähän se itku multa pääsi, sillä kun mun vanhempi poika, eli joka juuri jätti ala-asteen taakseen kutsuttiin lavalle noutamaan päättötodistusta samalla mainittiin että mun poika saa stipendin. Eihän siinä voi olla kuin ylpeä ja onnellinen äiti, vielä kirsikaksi kakun päälle nuorempi poika toi kotia todella hyvän todistuksen. Hyvällä mielellä on kiva vastaanottaa kesä 2017

 Moni vierastaa röyhelöitä ja monelle se on mustavaate, jota tavallaan pelätään käyttää. Monella se on kauhukuva kermakakku-vaatteesta. Onhan se tavallaan aika vahva yksityiskohta, mutta mun mielestä niin kaunis sellainen.  Mä tykkään vetää välillä vähän överiksikin asioita ja tässäkin paidassa tämä yksityiskohta on todella isossa roolissa.

Näistä kuvien farkuista on tullu mun ihan lempparit ja oon valmis vetämään ne jalkaan joka päivä.
Todella matalavyötäröiset farkut ei mun mielestä imartele oikeen kenenkää vartaloa ja ne saa monesti vyötärön alueen näyttämään isommalle mitä se varmasti oikeesti on. 

Laitoin pitkästä aikaa vähän itsestäänrusketusta iholle. Jalat näytti niin kalpeille ja hamekausi kun on alkanut halusin hieman väriä iholle.


Aamulla herätty niin aikasin, viimeistelin kakkua ja laitoin kotia juhlia varten valmiiksi. Uni todellakin maistuu tänä yönä ja huomenna otetaanki vaan rennosti, ehkä jätskillä käydään jossakin. 


-Öitä-

 Paita Gina Tricot/ Kengät Boozt/ Farkut Zalando/ Laukku Valentino/ Takki Cubus

13 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.