15.6.2017

Vyötärövyö
 Kiitos toivepostaus maileista joita lähetitte, luen ne kaikki kyllä läpi ja tässä lähteekin ensinmäinen toive nimittäin lisää hiihtarityyliä toivottiin.


Asussa korostetaan vyötäröä ja nyörimäinenvyö tekee tämän tehtävän. Hiihtarit jakaa kyllä mielipiteitä, osa tykkää ja pitää niitä rentoina housuina, osalle tulee liikaa mieleen  kammoava 90luvun tyyli.

Mä kuuluin aluksi  myös tähän joo ei kiitos ryhmään, eli kesti mullakin tovi lämmetä hiihtari ajatukselle. Eli ei kannata ikinä sanoa heti jyrkästi ei, vaan antaa ajatuksen hetki sulatella jotain tyyliä ja sitten kokeilla jotain uutta ja omasta tyylistä poikkeavaa.


Jokos näitte, että vyölaukut tekee paluun, mitäs tästä ootte mieltä? Mun mielestä ihan jees jos laukku ei oo vaan neonvärinen ja sellanen vene mallinen mitä nuorena tuli pidettyä. Jos löydän jonkun sopivan/hienon nahkasen, niin oon valmis kyllä tähän tyyliin ja pitämään sen mallista laukkua. Kuinka näppärää on kun mikään ei purista olalla ja kädet on vapaana.

 Meidän kodissa kuulee nykyään jatkuvasti sanoja, älä ragee, tää kone lagaa/omg/bugaa jne. Tällä mutsilla kesti tovi ennen kun ees tiesin mistä mun pojat oikeen höpisee, saati en edes tiedä kirjotetaanko ne noin :)

Onko tutun kuulosia sanoja teille?


Eilen tein pojille lettuja ja tänään ajattelin kokeilla tehdä jotain hyvää marengista, ostin nimittäin marenkikakkupohjan. Ei muuta kun hihat heilumaan, mukavaa torstaita teille.

Kengät Zalando/ Laukku Valentino/ Vyö Gina Tricot/ Hiihtarit H&M/ Paita Lindex

8 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.