12.6.2017

Alle kymmenen euron juhlamekko
 Vk.lopun mökkireissu takana, isän 70v juhlat juhlittu ja aika palata takaisin arkeen. Kirjoitin kesän alussa, että tilasin alle kympin pliseeratun mekon Henkasta. Mulla oli alekoodi, joten mekko tuli mulle maksamaan reilu 8€ ei paha ei. Otin tosiaan vähän pienemmän koon, koska materiaali on todella venyvää.  Väri on ihana puuteriroosa ja just tämä väri sai mut tilaamaan mekon, Mekkoa löytyy siis muinakin väreinä. Nahkarotsi oli just hyvä kaveri mekolle ja kokonaisuus on näin rennompi, kuin jos olisin laittanu bleiserin päälle.


 Mekon löydät täältä klik Joku päivä tällä viikolla ois tarkoitus tehdä poikien kanssa pikareissu Tampereelle, Mä metsästän just nyt isoa ja kesäistä olkilaukkua ja hattua, niin toiveena olis, että sieltä löytyis.


Mitens teidän vk.loppu meni?  Jos muuten tulee ideoita toivepostauksiin, laita rohkeasti vaan joko mailia pesonenmea@gmail.com tai jätä kommenttikenttään viesti.

 Kengät Boozt/ Laukku Lindex/ Takki Cubus/ Mekko H&M/ Aurinkolasit Ray Ban

9 kommenttia:

 1. Kaikki näyttää hyvältä sun päällä😊

  VastaaPoista
 2. Mekko lähti tilaukseen, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Upee mekko ja sopii hyvin nahkatakin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Noi korkkarit oi oi mä halun kans noi T.Mirja

  VastaaPoista
 5. Sulta kyllä saa aina niin hyviä ja edullisia tyylivinkkejä. Muilla bloggareilla on sellasia vaatteita että harvalla on varaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.