18.6.2017

Alesta löytyi ihana reikämekko


 Moikka kaikille! Mukava Tampereen reissu takana perheen kanssa. (jos ei nyt hetkellistä poikien keskenään tappelua lasketa heh) Käytiin shoppailemassa ja Funparkissa ja tottakai Ikeassa piti käydä. Ikeasta ostin mm. kultaset aterimet, jota oon jo kauan havitellu. Alet oli kovassa vauhdissa ja niistä löysinkin pari kesämekkoa esim kuvien reikämekko on alesta.


 Mangon vaatteet on tehneet kyllä mun mielestä huiman nousun ja tulleet kilpailijaksi Zaran vaatteiden rinnalle. Tulevan viikon varrella laitankin lisää kuvia ostoksistani.


Sillä välin kun mies ja pojat oli Funparkissa mä kävin shoppailun välissä siinä kalapedikyyrissä, eli missä kalat puhdistavat näykkimällä ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa  Oon käynyt siinä monet kerrat, mutta silti jalkojen laittaminen altaaseen kutittaa aluksi. Pehmeiksi jalat kyllä tulee tämän hoidon jälkeen.
 Ostin myös kuvien hatun reissulta. Miestenosastolta löytyi mun päähän sopiva, eli kuten oon joskus maininnutkin mulla on iso pää ja naisten omat ei yksinkertaisesti mahdu mulle. Mun mielestä miesten omat on kyllä hienompiakin kuin naisten omat. Niin ja onhan mulla päässäkin miestenosastolta ostetut aurinkolasit.


Mun tuunatut kengät on kyllä ihan top 1 mun kengistä ja näillä jaksoin koko eilisen päivän kävellä Tampereella. Vaikka kengissä on karvavuori ei ne onneksi hiosta yhtään. Koristeetkin on pysyny kiinni/paikoillaan, eli mun viritykset toimii :)

 Mä en oo ikinä ollu sellainen että aina lilluttaisin tänne, kuinka kaikki on niin ihanaa ja täydellistä. Elämä ei yksinkertaisesti ole aina täydellistä, eikä sen tarvikkaan mun mielestä olla. Mun ei tarvi olla täydellinen, vaan riittää että oon oma itseni. Vaikka bloggaan vaatteista/muodista ja oma kuvani on suuressa osassa tätä touhua, se ei silti saa musta tekemälläkään pinnallista ihmistä. Haluan vaan pitää tai yritän pitää blogin mahdollisimman positiivisena. Onnellisuus ei mun mielestä tuu uusista vaatteista, eikä täydellisestä vartalosta. Ne on elämän kivoja  lisäextroja, todellinen Onnellisuus tulee ihan jostain muualta ja sitä oppii arvostamaan elämän pieniä asioita kun käy joskus tarpeeksi pohjalla. Mulla eioo täydellistä vartaloa ja sellua on enemmän kuin laki sallii, suonikohjut siihen päälle. Tuskin ikinä tulee olemaankaa täydellistä vartaloa, mutta emmä myöskään sitä elämääni vaadi. Mun mielestä pääasia, että on hyvä olla itsensä kanssa oli minkätahansa näköinen tai painoinen.

Vaatteet on vaan suuri intohimoni ja ollu ihan pienestä tytöstä saakka ja siksi tykkään touhuta vaatteiden/muodin  parissa.  

 Tälläset analyysit näin sunnuntain kunniaksi heh. Mukavaa tulevaan viikkoa kaikille <3

 Mekko H&M/ Laukku Valentino/ Aurinkolasit H&M/ Kengät Zalando/ Hattu H&M

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykästyin kivoihin yksityiskohtiin mekossa ja siihen että kerranki oli hyvä pituus mekossa. Kaupassa paljon myydään todella lyhyitä mekkoja ja se ei ehkä oo mun juttu :)

   Poista
 2. Tosi kaunis mekko. Paljonko maksoi?

  VastaaPoista
 3. Wautsi upee look T.Heini

  VastaaPoista
 4. Ihana chic tyyli. Sopii hyvin hatut sulle. Täytyy käydä miestenosastolla 😀

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.