24.6.2017

Juhannus ja hyvä ruoka

Käytiin perjantaina hyvän ystävän luona koko perhe kylässä ja samalla leikkasin kaverille uuden hiuslookin. Tuli kyllä todella iso muutos, kun leikattiin melkein 30senttiä pois ja uus malli hiuksiin.Koko olemus muuttui ja tuli niin fressi lookki kaverille, siitä tuliki hirvee hinku leikata itellekki kesäpolkka. Kun oon saanu etarikasvatus projektin pois alta, niin kyllä mä vielä pätkäsen lyhyeksi.

 Mitens muuten teidän juhannus on menny? Mä oon vasta kasta varpaat asteelle päässy, eli en oo talviturkkia vieläkään heittäny. Lähdetään koko perhe Ouluun heinäkuussa, niin ehkä mä sielä sitten yllätän itseni. En vaan omista uikkaria saati bikineitä, joten ostoksille on mentävä ennen sitä :)
 Käytiin ekaa kertaa syömässä miehen kanssa Bernys ravintolassa, joka sijaitsee Vaasan raippaluodossa, heti sillan jälkeen. Ruoka yllätti positiivisesti meidän molemmat, mä söin katkarapuleivän nam. Jälkkäriksi söin valkosuklaamutakakun oi oi mikä kesäinen herkku raparperisoosin kera.

 Lasten kanssa ollaan käyty pehmiksellä sielä monesti mutta syöty ei olla ikinä, meen kyllä toistekki oli nimittäin sen verran hyvää.
3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.