21.6.2017

Ihana kesäpäivä poikien kanssa
Picnik on kesän yksi parhaista jutuista, joita voi tehdä. Mä oon niin picnik-tyyppi kun olla ja voi. Voisin joka päivä lähteä ja meillä pojatkin tykkää kovaa, kuulemma ulkona ruoka maistuu paremmalle ja onhan se näin.

Tänään pojat sai päättää mitä ruoaksi ja ylläri hamppariateria oli kummanki valinta.  Otettiin mukaan myös Amerikkalainen jalkapallo, jonka pojat osti Tampereelta, sekä petanque. Pääsi siis tämäkin mutsi poikien touhuihin/peleihin mukaan.

Tein sellasenkin syöksyhypyn kun yritin ottaa pojan heittoa kiinni, että siinä ois ollu kyllä kunnon nauruvideo matskua heh ;)

Meillä on pojat niin siinä iässä, että joko Pleikkari on päivän ykkös juttu tai kännykkäräpläys, joten se että saan ne innokkaasti ilman takkuamisia pihalle munkaa on kyllä iso risti seinään. Nuorempi jo kysyinki, että kai me äiti huomenna mennään taas picnikille ja pelaan. 

Mitään isompia juhannus suunnitelmia meilä ei ole, eikä oikeen ikinä juhannus oo sen kummempaa meille merkannu, vk.loppu siinä missä muutkin. Onko teillä kovat suunnitelmat tulevalle vk.lopulle?
8 kommenttia:

 1. Oon koko sun blogihistorian aikana suuresti arvostanu sua kun oot pitäny sen linjan että lapset ei kuulu nettiin ja todella vähän tuot niiden kuvia esille. T. Lukijasi

  VastaaPoista
 2. Oon samaa mieltä edellisen kommentoinin kanssa. Tykkään kun Mealla se linja että ei tuo lapsiaa someen. Kauniit kuvat kuten aina ihana Mea T. Marja

  VastaaPoista
 3. Oi mistä toi hattu haluu heti tietää 😀

  VastaaPoista
 4. Ihana ja vaihteleva postaus. Kivaa välillä kun teet näitä kännykkäräpsy postauksia. Me lähdetään mökille jussina.

  VastaaPoista
 5. Mistä toi flamingo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Wish.comista tilasin. Oli ilmanen tuote ja maksoin vaan postikulut.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.