1.6.2017

Kietaisupaita & lökärit
 Todella rennot lökäpökät vedin eilen jalkaan.Vaikka housut on materiaaliltaan collegea, housujen malli saa ne näyttämään juhlavilta ja siitäkin syystä niiden kaveriksi sopi loistavasti lyhyt paitapusero tyylinen kietaisupaita.
Leveät lahkeet saa alaosan näyttämään välillä hameelta, mutta siitä just tykkään.

Musta ja valkonen kokonaisuus menee ihan ilman mitään väriä, varsinkin jos asussa on jokin yksityiskohta ja tässä tapauksessa se on paidassa. Näitä housuja käytin viime kesänä todella paljon ja veikkaampa, että sama tie jatkuu tänä vuona.

 Mun lemppari mekot kaivoin eilen valmiiksi esille, kesäkuu ja virallisesti kesämekot voi ottaa käyttöön.  Tarkoitan niitä makkarankuori ribbimekkoja, jotka muuntautuu arkeen ja juhlaan, eli voiko helpompaa vaatekappaletta olla. 

  Ne ei edes kaupassa paljoa maksa ja tottakai vartalonmyötäisenmekon alle on hyvä laittaa ne ihanat mummopyöräilypöksyt, jotka litistää mahaa ja hoikentaa reisiä eli saa sut näyttämään hoikemmalta.
 Mä käytän aina kuumalla helteelläkin mekon alla niitä pöksyjä, yllättävää kyllä ne ei hiosta yhtään kesällä. Enempi se hiostaa mua kun reidet hinkkaa toisiinsa :)

 Hain eilen mun teinin koulusta ja käytiin keskustassa pyärähtämässä. Mun poika on kasvanu ihan älyttömästä ja pian se saa mut kiinni pituudessa, ei heitä enää montaa senttiä. Mä oon pitkä joten saa nähä millainen koripallon pelaaja siitä tulee :)Paita H&M/ Housut H&M/ Laukku Valentino/ Kengät Boozt

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.