14.5.2017

Rock, naisellinen, sporttinen samassa paketissa


Tuurin kyläkauppa kierretty ja vaikka mitään ihmeempää itse en ostanu, kiva reissu oli perheen kesken. Nuorempi poika halus näyttää, että on jo niin iso poika, otti korin käteen ja halus yksin mennä kiertämään ja ostamaan omilla rahoillaan jotain. Tavattiin lopux kassalla, pojan korissa oli Ronaldo paita ja juliste, karkkia( ylläri) tennarit (tullut äitiinsä) Michael Jacksonin levy ja kyllä poika on Jackson musafani. Seinäjoella syötiin Amarillossa äitienpäivä lounas ja äitille tilattiin mun lemppari Frozen margarita alkujuomaksi. Ruokaa odotellessa nuoremmalla pojalla oli paljon kysymyksiä, halus tietää kuolemasta ja siitä kun se syntyi, sattuiko muhun ja millanen se oli pienenä :)

Kun tultiin kotia, luin vanhemman pojan kanssa kokeisiin ja kaivoin ompelukoneen esille ja kavensin yhtä paitaa.


Musta-valkonen asu, jossa ripaus sporttisuutta, naisellisuutta ja rock- henkeä. Vekkihameet on kyllä siitä hyviä, että ne soveltuu monen eri tyylisten kenkien kanssa.
Takki Cubus/ Paita H&M/ Hame H&M/ Laukku Gina Tricot/ Kengät Adidas

1 kommentti:

  1. Aivan loistava asukokonaisuus; niin tyylikäs ja kuitenkin rento. Erityisesti pidän siitä, että näytät, miten voi pukeutua todella tyylikkäästi siten, että vaatteet ja asusteet eivät ole Hermestä, Chanelia tai muita ns. luksusmerkkejä, jotka maksasavat "maltaita". Tyyli sinunna on itsessäsi, kuinka sitä kannat, ei siinä, mitä se maksaa. !!!! Olet huippu esimerkki, ja todellinen tyylitaituri.
    terkuin, jokapäiväinen vierailija :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.