13.5.2017

Sileät ja pehmeät hiukset kaupan hiustuotteillaMainitsinki viime postauksessa, että ostin kaupasta hyvät hiustuotteet. OGX Argan oil of Morocco hoitoaine kosteuttaa ja pehmentää hiuksia ja mikä parhainta hoito-aine tuoksuu niin ihanalle. Kauan oon kaupassa näitä tuotteita katsellut, mutta jostain syystä oon aina ottanu sen tutun ja turvallisen tuotteen, sen mitä oon vuosi vuoden jälkeen käyttäny. Nyt ne oli tarjouksessa, joten oli hyvä syy kokeilla onko tuotteet niin hyviä mitä niistä puhutaan. Iso plussa ihanan tuoksun lisäksi on pullon koko, minä joka läträän hoito-ainetta hiuksiin ihan rankalla kädellä tällainen isompi koko on mulle just hyvä. Hiuksista tuli kyllä siloisemmat ja pehmeät, joten ei mulla mitään negatiivista sanottavaa ole.
Mun ihan lemppariksi ja tuotteen jonka tuun todellaki jatkossakin ostamaan on saman firman kevyt kosteuttava öljy.  Siis jos oot yhtään kookoksen ystävä, suosittelen todellakin tätä tuotetta. Voi juma mikä tuoksu, jopa niin ihana että tekis mieli ihollekkin sitä suihkuttaa ja pitkin kämppää heh. Öljyä suihkutetaan kosteisiin hiuksiin tai niin ohjeissa oli, mutta mä laitoin ihan kuiviinkin ja tuli todella sileät ja kookoksen tuoksuiset hiukset. Mulla on karheat ja paksut hiukset, joten mun ei niin tarvi varoa ettei hiuksista tuu rasvaisen näköiset, mutta jos sulla on ohuet hiukset suosittelen varovasti suihkuttamaan latvoihin. Huomio latvoihin, näitä öljyjä ei kannata tyveen laittaa.

11 kommenttia:

 1. Jes kiitos tästä vinkistä oon kauan ettiny jotain hyvää hiustuotetta.

  VastaaPoista
 2. Oi täälä kookoksen ystävä ja joka todellaki huomenna suuntaan kauppaan ostamaan nämä. Mistä kaupasta löydän?

  VastaaPoista
 3. Kiva että kampaajana annat hiusvinkkejä, niitä lisää.Ihana ja monipuolinen blogi sulla T.Kiia

  VastaaPoista
 4. Oon myös kattellu näitä ja nyt kun mainitsit pitääpä kans kokeilla T.Miia

  VastaaPoista
 5. Eikö tässä pitäisi mainita että on sponssattu mainos? Vai ihanan sattumaltako piiitkän mietinnän jälkeen Päädyit kokeilemaan näitä tuotteita viikko Ainon blogitestin jälkeen... nää on hieman läpinäkyviä nää "vinkit" jotka ei ole oikeasti tullut omasta tarpeesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tekstissä lukee tuotteet oli alennuksessa ja siksi niitä päätin kokeilla ja ihan itse sponsasin itseäni ja OMILLA rahoillani ostin tuotteet. Kiitos kun näit vaivaa kirjoittaa kommentin.

   Poista
 6. Eikös Mea tos kirjottanu että kerran nämä oli alessa päätti kokeilla ja halus antaa vinkkejä muille että oli hyviä tuotteita. Mix Mean pitäis kirjoittaa sponsattu kun ite ostanu. Huh huh kun jotkut jaksaa toisten blogiin tuoda negatiivisuutta. Ihana Mea T.Pinja

  VastaaPoista
 7. Jeesus kun toiset jaksaa tulla toisten blogiin mussuttaan ja nimettömänä. Ja aivan kun bloggareilla ei ikinä ois samoista tuotteista postauksia. Hienot kuvat T.SIIRI

  VastaaPoista
 8. Iso ero Mea on kampaaja ja ehkä pikkasen tietää hiusasioista enempi kun ei kampaaja piste. Mulla on kans noi ja on kyllä hyviä kuten sanoit.

  VastaaPoista
 9. Ketä hiton Aino aivan kun kaikkien pitäis tietää kaikki Leenat ja Tiinat ja mitä välii onko joku muuki tehny samoista tuotteista postaukset aivan kun ois eka kerta. Kai bloggari ny saa antaa vinkkejä muille jos on ite ostanu.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.