24.5.2017

Pöytäliinapaita
 Vaikka kuinka pistin ensin vastaan, kyllä se pepitaruutu kuosi muhun uppos lopulta. Tottakai paidan  piti olla sen mallinen, josta en saa tarpeekseni, eli off shoulder malli. Koska paita on väriltään aika yksinkertainen, ripaus väriä halusin silti tuoda kokonaisuuteen ja sen tehtävän hoiti kirkkaanpunainen laukku.

Nämä mun miehen kootut/hauskat selitykset mun vaatteille, nimittäin taas tuli että mikäs pöytäliinapala sulla on päällä :)


Ehkä parhaimmat mustat suorathousut ever löytyi Henkasta. Takaosassa on kuminauhaa, jonka ansiosta huosut istuu hyvin, eikä vyötä tarvita. Materiaali on venyvää, minkä vuoksi housut on todella rennot jalassa. Monikäyttöiset housut, jotka sopii niin arkeen kuin juhlaan.


Oon saanu itseäni vihdoin niskasta kiinni ja juoksulenkit tai lenkit yleensäkki on taas aloitettu. Viime vuodesta poiketen, nyt sain juoksukaverin, nimittäin mun pojan. Olin eilen illalla lähdössä lenkille, niin kauhee kinastelu alkoi poikien välillä kumpi lähtee äitin mukaan lenkille. Tarkoitus oli kyllä aluksi, että tämä olisi se mun aika jollain laitan musan korville ja nollaan ajatukset hetkeksi. Toisaalta kivaa se oli kun oli kaveri, poika otti kans kuulokkeet mukaan laittoi musan soimaan ja vaikka ei lenkillä mitään puhuttu kun kummallakin oli musa täysillä, silti siinä oli sitä yhdessä oloa oman lapsen kanssa ja hyvässä muodossa eli liikunnan.Paita H&M/ Housut H&M/ Laukku Valentino/ Takki Cubus

7 kommenttia:

 1. Jumatsukka sä oot kyl upee ja tyylikäs aina. Sun tyyli on niin inspiroivaa ja kuinka edullisilla vaatteillakin voi olla todella trendy.

  VastaaPoista
 2. Mea sä oon niin muodikas aina ja upeet kuvat taas T.Silja

  VastaaPoista
 3. Siis ihanan paidan oot taas löytäny.

  VastaaPoista
 4. Ei susta kyl ikinä uskois et lähentelet neljääkymppii upee oot.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.