20.5.2017

#Hetken yksin #Hullu pirtelö #Pioni
Moikka ja mukavaa lauantaita kaikille. Postaus perustuu Instakuviin, mutta kun tiedän että kaikilla mun lukijoilla ei ole Instaa, laitetaan niitä kuvia vähän tänne blogin puolellekkin. Tänään oli lapsilla koulupäivä, vanhempi poika lähti aamulla aikasin kouluun, mutta nuorempi poika ja mies lähti jalkapalloleirille ja on sielä koko vk.lopun. Näin ollen mä sain olla aamulla hetken ihan yksin kotona (harvinaista herkkua)
Vinkki: kun teet jäitä ennen kun laitat palat jäätymään pakastimeen tiputa esim mustikoita paloihin, näin saat kivaa väriä esim. kesäjuomiin.

 Tässä kuvaa mun äitienpäivä aamupalasta, jonka mun mies ja pojat teki mulle yllätyksenä, söpö eix vaan :) Mies oli pitkin kaupunkia käyny joka kaupan läpi, että löytää makkaran joka on valmiiksi sen muotoinen, että saa kukan siitä tehtyä. Smoothien pojat valmisti äitille ja olivat kuulemma heittäneet blenderiin vaikka ja mitä marjoja/vihanneksia, mistä kuulemma äiti tykkää, kunnon coctail smoothie siis mutta hyvää se oli, mitä lie se sisälsikään :)
 Hulluihin pirtelöihin (crazy shakes) ja kunnon sokeripommeihin kun oon hurahtanu ja ihan siksi oon hurahtanu, sillä niitä on yksinkertaisesti kiva tehdä ja luovuuden saa päästää valloilleen. Kuukauden karkkiannos on siis tässä yhdessä lasissa heh, no ei meillä tälläsiä ihan joka päivä syödä. Mutta vinkkinä ihan jos haluat lasten synttäreille jotain mitä tuskin muiden synttäreillä on (suomessa kun ei näitä vielä oo) niin ehdottomasti suosittelen näitä, sillä lapset tykkää ja tämä voi vaikka korvata kakun, harva lapsi kun niin kakuista piittaa.
 Hyvänä vaimona yllätin miehen eilen ja kun se tuli kotia töistä, olin tehny meille brunssin nam. Kivat lautaset muuten löysin Tuurin reissulta ja vähän yli 2€ maksoi kipale joten ei paha. Ensimmäistä kertaa ostin Pioni kukkia kotia, sitä en tienny että niissä on yllättävän vahva tuoksu. Mä en ikinä reagoi vahvoihin tuoksuihin millään tavalla, mutta pakko myöntää pikkasen tuli kyllä pääkipeex näiden tuoksusta, harmi koska kukka on kaunis kuin mikä.
10 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.