21.5.2017

Vohveli- buffet
Piha haravoitu,vohvelit nautittu nam, reissulaiset on turvallisesti kotona ja koko perhe on taas yhdessä koossa. 
Vasta nyt hokasin, että ensimmäistä kertaa ever olin vanhemman pojan kanssa kaksistaan yötä kotona. Poika tykkäs kun sai yksin äitin huomion :)

Mun pikku mies kyllä heti tuumas, että koska se saa olla äitin kanssa kaksin. Nuorempi poika on tosi mustasukkainen kaikesta. Jos vanhempi poika saa jotain tai jos edes halaan sitä, niin nuorempi poika heti reagoi. Vieläkin on tätä vaikka pojilla on jo ikää sen verran, että luulis tämän vaiheen olevan ohi. Vanhempi poika taas ei oo moksiskaan vaikka nuorempi saa jotain tai vietän aikaa sen pikku veljen kanssa.  Iso ero myös poikien välillä on se, että vanhempi poika on tosi nuuka ja miettii tarkkaa mihin rahansa laittaa. Nuorempi taas jos se saa euronki, se on heti tuhlaas sitä johki purkkaan ja suuntaa kauppaa kohti.

Mitens tämä vohveleista postaus  meni yht.äkkii pojista juttelux, no eise mitään sitä monesti kirjottaa mitä sylki suuhun tuo :)


Lyhyempi viikko tiedossa ja toivotaan, että myös ilmat jatkuu näin kauniina, sillä olis tarkotus mennä lasten kanssa picnikille ja pelaan sulkkista.


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.