25.10.2015

All blackSelailin koneen kuvia tänään ja olin aivan unohtanut julkasta nämä kuvat.Nämä asukuvat otettiin noin kuukausi sitten ja päälläni oli silloin kokonaan musta kokonaisuus. Musta ribbimekko ja pitkä musta trenssi, sekä mustat mokkaiset nilkkurit. Kaapissani alkaa olemaan ehkä liikaakin mustaa väriä ja alan jo kaipaaman hieman väri sinne. Musta on vaan niin klassinen ja mielestäni aina tyylikäs väri,joten tästäkin syystä olen hamuillut tätä väriä. Vaikka ennen mustaa pidettiin hautajais- värinä ja muuten tähän väriin ei juuri pukeuduttu. Kaikkien kaapissa oli se vakkari bleiseri asukokonaisuus ja se kaivettiin esille,vain surullisissa mielentilassa/tilaisuuksissa. Eihän esim häihin voinut laittaa mustaa,saati että morsiammella olisi ollut musta hääpuku. No nykyään tähän on tullut muutos ja nyt näkee jo muitakin hääpuku värejä,kuin se valkoinen ja jopa mustia hääpukuja näkee. Mitä mieltä te olette, pitääkö häissä  morsiammella olla vain valkoinen hääpuku?
Tai saako esim kihlajaisissa,ristiäisissa tai muissa juhlissa vierailla olla musta-asu? Onko siis musta väri vieläkin suruväri vai voiko sen muuttaa ilon väriksi ja unohtaa vanhanaikaset perinteet?

Takki ja mekko Gina Tricot
Nilkkurit Janina F

3 kommenttia:

  1. Hyvä kirjotus, mun mielestä musta on kanssa tyylikäs väri ja sitä voi pitää muuallakin kuin surujuhlissa. Itselläni oli viininpunainen hääpuku.Minkä värinen hääpuku sulla oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli talvihäät ja teemana oli lumi ja jää. Hääpuvun väri oli siis utuisen sininen (jäänsininen) vaikea selittää puvun oikeaa väriä,mutta jotain sinne päin :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.