13.10.2015

Trikoohame & neule

Meinasin jo viedä kesäiset hameet varastoon,kunnes päätin hieman vielä pidentää niiden käyttöaikaa. Nimittäin trikoisen kynähameen kaveriksi päätin yhdistää neulepaidan ja näin kokonaisuus muuttui hieman syksyisemmäksi lookiksi. Ennen survoin aina paidan helmat hameen sisään ja mikään ei saanut jäädä roikkumaan. Nyt makuni on aivan kääntänyt suuntaa,sillä nyt ei todellakaan survota mitään mihinkään, vaan nyt annetaan helman roikkua juuri siinä mihinkä sen luonnollisesti laskeutuu. Trikoisen hameen alla,mulla on ne tutut ja turvalliset "mummopökät" josta kesällä jo mainitsin ja jotka vetävät mukavasti hieman vatsaa ja reisiä sisään ja saavat hameen näyttämään ryhdikkäämmäälle. Näin syksyllä laitan ne sukkahousujen päälle :)

Kuvien neule on uusi tuttavuus ja ihastuin sen kivaan kaulukseen.Simple värinen neule jota pystyy yhdistämään syksyllä monien eri vaatekappaleiden kanssa mm. tekoturkisliivien, nahkahousujen, sekä rennosti farkkujen kanssa.
6 kommenttia:

 1. Jumatsukka kuinka upeana olet taas. Niin kaunis toi neule mistä se on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule on H&M:stä ostettu.Neuleita oli kahta eri sävyä, tämä ja sitten tummempi harmaa.

   Poista
 2. Onko sun poika ottanut nämäkin kuvat? Upeat

  VastaaPoista
 3. Sopii tosi hyvin trikoohame ja neule yhteen. Kiitos taas tyylineuvosta tätä pitää kokeilla näyttää niin rennolla asulle. Kenenkä noi tennarit on? T.Josefiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset tennarit on Reebokin. Tilasin ne aikoinaan Zalandolta (lastenpuolelta,sielä ne on edullisemmat)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.