9.10.2015

THE BOOTS
 11-vuotta sitten kovien kipujen ja tuskan jälkeen maailmaan pullahti tämä ihana ja rakas poika. En voi millään uskoa että aika on vierähtänyt näin nopeaa ja se pieni/vauvantuoksuinen käärö on jo iso poika/miehen alku. Lapsi tarvii aina äitiään koko elämän,mutta ei samalla tavalla kuin silloin pienenä.Ei mun lahkeissa enää roiku ketään ja huuda joka väliin äiti äiti ja pian tämä äiti sanakin vaihtuu hei mutsi sanaksi sniif. Mun vanhemman pojan synttärit on siis nyt vk.loppuna.
 Pojasta tulee tosi pitkä ja poika alkaa nyt jo hiljalleen lähestymään mun pituutta, kääk pian se kiilaa ohitte mun tuleva koripalloilija :) Sanoin pojalle aamulla pieni kyynel silmissä, että ei mulla ole enään pientä vauvaa, vaan sä oot jo "iso" poika, niin poika tokas siihen " mutta äiti sydämmessä mä oon aina se sun vauva"
Kyseessä on siis se poika joka on vastannut melkein kaikista mun blogin kuvista. Vk.loppu menee siis juhlavissa merkeissä ja näiden hässäkkä viikkojen jälkeen, kun hermoja on kiristänyt yks sun toinen asia on ihanaa rauhottua ja keskittyä siihen mikä elämässä on oikeasti tärkeintä eli lapset/perhe.

Jotkut teistä on kysynytkin,että onko mulla oikeasti lapsia kun niitä ei blogissa näy, enkä niistä juuri puhu. Kyllä mulla on kaksi poikaa, toinen on siis nyt 11- vuotta ja toinen täyttää jonkin ajan päästä 8-vuotta.  Ja olette myös kysynyt että olenko 20 -vuotias, niin vaikka kuinka imartelevalta se kuulostaaki, niin saatte laittaa 15 vuotta lisää ikää niin tuutte lähemmäs oikeaa ikääni :)
Olen aikaisemminkin siitä puhunut,että en halua tuoda lapsiani nettimaailmaan ja pidän perheeni poissa blogistani. Tämän päätöksen tein jo silloin kun aloin blogia pitämään.

Asusta sen verran,että ylipolvensaappaiden suurkuluttajana nämä saappaat ovat olleet niin ihanat ja vaikka näissä on korkoa on niillä hyvä kävellä. Neuleen ostin alesta ja vaikka ennen oltiin sitä mieltä,että paita ei saa näkyä takin alta ja moni surkuttelee sitä,että haluaisi pitää neuletakkeja mutta ei löydä sopivaa takkia niiden kanssa. Niin heille tiedoksi unohtakaa vanha sääntö ja on aika liputtaa, sekä antaa paidan helmojen heilua/näkyä :)

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniita kuvia sun poika ottaa ja oot kyllä tosi nuorekas. Oon luullu kanssa että oot parikymppinen ;)

  VastaaPoista
 2. Upea Mea ja ihan oikean valinnan oot tehny kun et laita lapsia nettiin arvostan. T.Liisa

  VastaaPoista
 3. Sä aina keksit niin ihania asukokonaisuuksia. Huomaa että oot tekstiilialan ammattilainen.Mistä toi huivi on ja noi saappaat?

  VastaaPoista
 4. Kunnioitan myös niitä ketkä ei mainosta ja julkista lapsiaan blogissa. Pointsit siitä!

  VastaaPoista
 5. Täällä myös hyvin saman ikäiset lapset; pojat 10v ja kohta 8v. :) Meillä just tämä tokaluokkalainen otti eilen mulle takkikuvia leikkipuistossa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.