23.10.2015

CAT
Tässä hieman tyyliäni tältä viikolta. Rento mutta silti chic ja syksyn tyylisesti asussa ollaan huiviin kietoutuneena. Hupullinen huivi lämmittää sopivasti myös päätä :)  
Hiusjuttuja:Tuuliviirinä tunnettuna blondit hiukset alkaa jotenkin tökkimään ja tekisi mieli taas vaihtaa hiustyyliä. Väliaikaisesti ajattelin joku päivä kokeilla turkooseja hiuksia, eli sellaista joka lähtee pesussa pois. Olen aina ollut tyyppi, joka tykkää vaihtaa hiustyyliä ja ihmetellyt niitä,jotka pitävät vuodesta toiseen (siis kymmenia vuosia) samaa tyyliä. En tarkoita että tarvii tehdä jotain SUURIA muutoksia,vaan pienikin on välillä hyvästä ja saa vaihtelua aikaiseksi. Kysymys ei ole se että itselläni tai jollain olisi huonot hiukset tai kauheat,vaan hiukset ovat mielikuvituksen lähde ja ne ovat kasvavaa materiaalia,eli ne ovat suorastaan luotu muuttumiseen :) En ole myöskään koskaan ymmärtänyt sitä lausetta,että ei ole aikaa meikata tai laittaa hiuksia. Ei ketään käske meikata tunteja ja seisoa peilin edessä kauan,vaan edes vähän aurinkopuuteria ja ripsaria niin lopputulos on jo eri kun ei mitään. Lyhkäsiin hiuksiin vaha on avainsana ja sillä saa jo paljon aikaiseksi,pitkiin hiuksiin taas suoristusrauta,sillä kun pystyy sekä suoristamaan/kihartamaan hiuksia. Se että ei osaa tehdä on tietysti hiukan ymmärrettävää,mutta youTubet ym on täynnä tutorial-juttuja ja sieltä saa hyvin vinkkejä ties mihin :)
Jos naisella on ikää jo kertynyt jonkin verran, tarkoittaako se automaattisesti sitä, että pitää pukeutua "mummotyylisesti" Suomalaisten naisten pitäisi hieman ottaa mallia ulkomailta (Madonna, Kate Moss, Demi Moore jne)  ja rohkeasti vaan pukeutua omalla tyylillään, eikä LIIKAA tuijottaa niitä numeroita ja sen mukaisesti pukeutua,sillä ikä on VAIN numero.
Olette pyytäneet,että otan hiukan kantaa johonkin asiaan,no tässä tuli raapasu mielipiteestäni naisten laittautumiseen :)


Kengät Caterpillar
Huivi H&M
Farkut Zara
Takki Lindex
Aurinkolasit Ray Ban


6 kommenttia:

 1. Hitto niin samaa mieltä sun kanssa. Yli 50vuotiaat näyttää Suomessa 70vuotiaille ja sellasille että oma kuontalon kunnostaminen ei enään kiinnosta ja tyyli just kun mummoilla. Hienot kuvat

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä ja jos ei osaa tai ei tiedä mikä tyyli sopii niin ammattilaiset eli kampaajat on sitä varten. Suomalaiset on liian ujoja ja heti kun tulee ikää niin turvaudutaan tylsään ja mummomaiseen lookkiin. Ei uskalleta olla räväkän tyylisiä.

  VastaaPoista
 3. Juuri näin yhdyn mielipiteeseesi ja olen itse 50+ en tykkää seurata oman ikäiseni blogeja koska monella on liian mummotyylii ja ne on aivan hukassa tyylinsä kanssa. Sekä hiukset on kulahtaneet permanentit. Paula Koivuniemi on Suomessa hyvä esimerkki. Sun tyylistä tykkään ja oon saanu sulta paljon vinkkejä. T.Tarja ei mummotyylinen ☺

  VastaaPoista
 4. Nostan hattua ihmisille, jotka tänä päivänä ovat ilman meikkiä! Samaten elokuvat, jossa päähenkilöt ovat meikittömiä, ne ovat kyllä harvassa. Moni ihmimen on vallan kaunis ilman meikkiä, niin ei sitä kannata yrittää muuttaa. Mä pidän meikkaamisesta ja laittautumisesta, mutta nykyään joka kerta mennessäni vaikkapa juhliin, huomaan että ihailen niitä, jotka vaan näyttävät upeilta minimiehostuksella tukka vapaana. T. 10v pitkillä hiuksilla ollut (ei mulle sovi mikään muu!!) :D Olkoon se mun juttu. :)

  VastaaPoista
 5. Mean on niin hyvä että stailauksesta vois tulla ammatti. Taas tuli hyviä vinkkejä. Itsellä on vähän lipsunut pukeutuminen liian arkiseen :/ ei kuitenkaan lökäripökärityyliin mutta huosut ja neulepaita. Nyt otan itseäni niskasta kiinni

  VastaaPoista
 6. Mikä toiki kommentti oli joltain että juhliin mennään ilman meikkiä ja tukka hapsottaa what? Jos laittaa juhlavaatteet päälle niin näyttää tökerölle jos yläpää eli naama ja hiukset on just kun olis heränny. Mean pointti ei ollut että pitää olla kilokaupalla meikkiä vaan että pienellä muutoksella saa ihmeitä aikaiseksi. Suomalaiset naiset on monesti liian seinäruusuja ja liian tylsät tyylit. Ilman muuta saat sanoa mielipiteesi ja olen täysin samaa mieltä sun kanssa. Hyvä tyyli taas Mea ☺ t.Riina

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.