4.10.2015

Mainosten uhri Tällä viikolla on tullut paljon huomattua sitä,kuinka mainos uhri olen. Jos näen jonkin uutuus tuotteet esim. telkussa ja tuotteesta on tehty kiva mainos on mun pakko päästä sitä tuotetta heti kokeilemaan.Uskon yleensä joka ikisen hehkutuksen mitä niistä sanotaan. NO tietysti kaikki eivät ole ihan sitä mitä niistä luvataan tai sanotaan,tietysti makuasioita on monia ja toiset tykkää toiset eivät. Ostin Eilan kermavanukkaita,joita voi syödä joko suoraan purkista tai kaataa lautasella. Näissä lupaus piti toteen,sillä olivat todella hyviä ja sopi jälkkäriksi hyvin,sillä annos ei ollut liian suuri vai juuri sopivan kokoinen. Makuvaihtoehtoja oli mango tai vadelma. Itse pidin mangosta enempi. Muutenkin kivan näköinen jälkkäri ja suunnittelin jo että kun appivanhemmat tulevat seuraavaksi kylään tarjoan niille näitä kaffin kera :)
Starbucksin tuotteita niin hehkutetaan jokapuolella ja kerran meillä tääläpäin ei ole tätä kahvilaa niin ruokakaupasta ostin tämän firman tuotteen. Hinta oli reilu 2e mutta se oli sen arvoinen nimittäin ainakin tämä latte oli hyvää. 


Kettu ja kissa mukeista ei ole mitään mainosta olemassa,mutta ostin ne kun ne olivat jotenkin niin hellusia ja pojat jo valitsi kumpi on kummanko oma :) Mukit löysin Combo kirppiksen sisustuspuolelta,jossa myydään kaikkea ihanaa sisustussälää.Olen nähnyt instassa monilla hellusia teepussin tilalle olevia hahmoja,jonka sisälle laitetaan teepuruja. Heti nähtyäni oli tietty pakko saada sellainen omaksi. Kauan niitä etsin kunnes Clas Ohlson täytti toiveeni ja sieltä löysin pinkin norsun.
Olen aikalailla ihan kaupan kosmetiikka ostaja ja yleensä ostan sitä mitä halvalla saa. Pari kertaa olen maksanut itseni kipeäksi kalliista meikeistä ja ne ovat tuottaneet niin pettymyksen että en malta enään niitä ostaa. Sorruin kuitenkin tähän Chanelin poskipunaan ja onneksi tämä oli sen arvoinen.


Vaikka mainoksia ei kaikista tuotteista ole,toinen on jos näen kaupassa jotain kivaa ja uutta ja suht. edullisesti, niin niitä myös olen aina innokas kokeilemaan. Tässä tapauksessa löysin hellusia mini banaaneja ja näistä ne pojat myös innostui. Kuva myös voileipäkalasta,jonka pojille tein välipalaksi. Tässä vaan muuten kuvia Instasta, ilman sen kummenpaa mainos juttua vaan ihan fiiliskuvia.


2 kommenttia:

  1. Täällä toinen mainoksen uhri! Harva tuote kuitenkaan on hyvä tai niin hyvä kuin lupaillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ihan totta, siksi olen nykyään vähän varovaisempi ja en usko ihan kaikkea mitä luvataan. Jos nyt parin euron jutun ostaa ja ei se olekkaan hyvä niin se vielä menee,mutta sitten jos joudun maksamaan monta kymmentä euroa ja tuote jää kaapinpohjalle niin niitä en halua enään, vaan haluan olla aivan varma että se tuote todella on hyvä. Joskus on käynyt niinkin että toiset on haukkunu jonkin tuotteet aivan lyttyyn,mutta itse tykkäsin todella kovaa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.