16.8.2015

Shopping trip
 // Vk.loppu takana ja uusi viikko alkaa. Meidän vk.loppuun kuului mm. Robinin keikka ja lauantaina lähdettiin päiväreissulle Turkuun. Mies ja pojat oli levymeissuilla ja mä kiersin kaupungilla. Ostin mm. syksyksi pitkät ylipolvensaappaat, harmaan neuletakin joka muistuttaa ehkä hieman malliltaan trenssiä (kuvissa ei takki tule etuuksiin)
Lempikauppani Zara tuotti hieman pettymystä,sillä olin aivan varma että ostoskoriin jää vaikka mitä,mutta totuus oli että ostin/löysin yhdet tennarit ja paidan, no tietysti onhan sekin jo jotain :)
Kauan sitten puhui jo siitä,että maailmalla näkee paljon näitä karvapallo avaimenperiä ja julkkikset kantavat näitä ihan asusteena mukanaan. Nyt ne ovat rantautuneet Suomeenki ja ostin heti itselleni pari. Tietysti julkkisten kantamat on pikkaisen kalliimmat versiot,mutta itse tyydyn ihan näihin halvempiin. Kiva lisäpiriste,jolla saat kivasti koristeltua laukun.

Onneksi tultiin hyvissä ajoin kotia,että ehdittiin vielä nauttia takapihalla auringosta ja samalla nauttia herkkuja mm. kananmuna/juusto ranskanleipiä ja jätskiä nam :)

2 kommenttia:

  1. Tosi upeat kuvat ja ihanat noi saappaat, mistä löysit ne? Kiva seurata sun blogia kun sä tiedät mikä on muotia ja mikä on tulossa muotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät löydät täältä http://www.putfeetfirst.com/fi/dinsko/Naiset/Saappaat/Saappaat/p/292791

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.