27.8.2015

Rainy day outfitKokosin tähän syksyisen sadepäivän asukokonaisuuden. Rento mutta silti street style henkinen,eli juuri sellainen asu jota tulee viikolla/arkisin pidettyä paljon.
Kuvan Malene Birgerin paksua villaista huivia olen tässä nyt kuolannut,ihanan harmaat sävyt huivissa mahdollistaa sen että huivi on helppo yhdistää eri takkien kanssa. Hyym tätä ostosta taidan kyllä tosissaan harkita.
Itselläni on vuosia ollut kovassa käytössä pitkät mustat Hunterin saappaat.Nyt olen alkanut miettimään uusien ostoa ja alkanut harkitsemaan sitä,että jos välillä poikkeaisi siitä tutusta/turvallisesta mustasta ja tilaiski vihertävät ja lyhyellä varrella.Kumpparit Hunter
Huivi Malene Birger
Laukku ja farkut Zara
Hattu H&M
Jakku Topshop

6 kommenttia:

 1. Noi hunterit olis ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaikka musta on aina musta niin tämä vihreä sävy vetää kyllä puoleensa :)

   Poista
 2. Mistä tuo ihana sateenvarjo on?! :D Kivan näköinen sadepäivän asu, kelpaisi paremmin kuin hyvin minullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan sateenvarjo on vaan rekvisiitta,mutta saman tyylisiä olen nähnyt Anttilassa myynnissä.

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus! Itse ostin tuon Malene Birgerin huivin tällä viikolla ja myyjä vitsaili, että se käy jopa torkkupeitosta kun on niin leveä ja muhkea. Joten kaksi kärpästä yhdellä hinnalla! :D Odotan syksyä että pääsen huivia käyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit toihan kuulosti kivalle eli tosiaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Hyym kaippa huivi on tilattava niin hyvän myyntipuheen teit :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.