14.8.2015

Lady in red// Eilen oli ihana kauneuspäivä,kun kävin ripsihuollossa ja laitettiin tyveen vaaleita raitoja. Nyt kun olen blondi ei mun tarvitse värjätä hiuksiani kuin ehkä 1-2 kertaa vuodessa. Nyt oli tullut jo sen verran tyveä että oli aika tehdä jotain. Ennen värjäsin koko tyven piiloon, mutta enää en halua niin vaan haluan mahdollisimman luonnollisen ja niin että kun oma hiusvärini kasvaa ei hiuksiin tule selvää rajaa, vaan raidat mahdollistavat sen että tyvi kasvaa luonnollisemman näköisenä. Koska latvani olivat jo suhteellisen vaaleat, ei ole mitään järkeä kuluttaa niitä turhaan, joten laitettiin  blondausainetta vaan tyveen. Vasemmalla on kuva millä hiuksilla istuin kampaamopenkkiin. Tämä on se todellisuus millasilla hiuksilla yleensä herään (todella ihana takkupesä) Tapaan pestä aina hiukseni iltaisin,jostain syystä en vaan pysty menemään suihkuun aamuisin. Hiukseni jäävät märiksi ja koska en kuulu siihen kauniit ja rohkeat sarjan joukkoon, jossa herätään aamulla tukka hyvin ja meikit naamalla,vaan minun todellisuus on ihan jotain muuta. Jos menen siis märillä hiuksilla nukkumaan niin paksut ja karheat hiukseni on aamulla kuin mörököllipöhkö ja takaa kuin linnunpelätin :) Joudun siis tekemään hiuksilleni jotain, jos menen ihmistenilmoille tai sitten heitän sen myynutturan kehiin. 
Hiuksiini käytettiin ihanaa SP Luxe oil -hoitoainetta, joka pehmentää hiuksia.Hiuksistani tuli ihanan sileät,kiiltävät ja pehmeät, suoristettiin lopuksi hiukset GHD raudalla ja kuiviin hiuksiin laitettiin Luxe oil -öljyä, näin katosi mun räjähtäny mörököllipöhkö :) Hyvillä hiustuotteilla ja hiuslaitteilla saa kyllä räjähtäneetkin hiukset näyttämään hyviltä.


Hiukset ja ripset toteutti Salon Lagune VaasaEilinen asu: punainen jakku oli menossa kirppikselle myyntiin,kunnes tulin katumapäälle jo otin sen pois sieltä :) Jakku on monta vuotta vanha ja kun olin tummahiuksinen en pitänyt jakkua kertaakaan. Blondeille sopii mielestäni punainen väri hyvin ja onhan se välillä ihan kiva väriläiskä mustien ja valkoisten jakkujen vierelle.
8 kommenttia:

 1. Upea Mea ja ihana kirjotus. Taidan käydä ostamassa kanssa tota hoitoainetta. Myydäänkö sitä asiakkaille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni kun kesti vastata,mutta koneen kanssa ollut ongelmia:) Juu myydään ihan asiakkaillekki joko perushoitoaine tai sitten tehokkaampi maski.

   Poista
 2. Tosi upeat hiukset., pidän jakun väristä vaalealle sopii hyvin ihana väriläiskä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki vaan tummahiuksisena tätä väriä en tykännyt pitää,mutta nyt ihastuin väriin uudelleen :)

   Poista
 3. Hieno lopputulos.:) Mulla on hieman pidemmät hiukset kuin sinulla, mutta juuri tuolta ne näyttävät minullakin aina kun herään aamuisin.:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä aamut on niin hiusten selvittämistä, jos hiukset on ennen nukkumaan menoa oikein kunnolla märät :) Onneksi on keksitty nutturat niin ei tarvi joka aamu menettää hermoja :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.