20.8.2015

I.N.S.T.A// Iso kiitos viime postaukseen tulleista kommenteista ja maileista  <3 Tällä viikolla oli poikani nimipäivät ja jos minulta kysytään koskaan ei voi liikaa juhlia omaa rakasta lastaan,joten järjestin nimipäivän kunniaksi pojalle/meille pienet herkkukestit :)  Oma nimeni on niin harvinainen tai oli ainakin silloin 80-luvulla, joten itse en ole ikinä nimipäivää viettänyt. Eikä se taida kaikilla olla mikää juhlimisen arvoinen juttu,mutta meillä on :) Nykyään alkaa olemaan Nea nimeä ihan kivasti, että en sitten tiedä onko Mea nimikin saanut jo oman päivän? Ihan siitä asti kun pojat syntyi olen pienestäkin tikusta aina juhlistanut jollain tavalla poikia,oli se sitten hyvä numero kokeesta jne. Ei sen tarvitse olla mitään sen kummempi juttu, vaikka jätskille vienti tai tikkarin ostaminen ,mutta lapselle sitäkin suurempi tunne kun häntä on huomioita jollain :)
Näin videon tästä,kun vesimeloniin tehdään reikä ja vispilällä vispataan se mehuksi,voin kertoa että tällaiselle meloni fanille tämä oli niin hyvää ja juuri sopiva juoma nauttia lämpöisellä kesäilmalla. 
Vaikka olen kova leipomaan ja laittamaan,tein yksipäivä ensimmäistä kertaa mustikkapiirakkaa ja ihan hyvää siitä tuli vaikka itse sanonkin.

Niin ja kirppistavarat on nyt haettu pois Combosta ja voi pojjat vaikka toin jotain tavaraa kyllä kotiakkin takasin, niin kyllä meni hyvin tavara kaupan jestas.En oo koskaan saanu näin hyvin kirppiksellä. 2 viikon lopullinen saldo oli 710e what, no nyt taidan ostaa ne keittiötuolit joista olen hetken haaveillut tai näin ajattelin.....

Me: Should I buy it?

Brain: NO
Wallet: NO
 Do I need it: NO
Husband: NO NO

Me:SOLD

 

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja hitsit mikä kirppis saldo, en yhtään kyl yllättyny siinä nähden sillä sulla on tosi hyvä tyyli ja maku. Kuulostat ihanan rakastavalle äidille ja ihan oikein kukin saa juhlia mitä ikinä haluaa, toiset jopa juhlii koiransa synttäreitä ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin siinä tästä saldosta että suurin osa tuotteista joita myin oli 0.20-5e välillä pari kymmenen euron juttua oli mutta silti enempää en voisi olla tyytyväinen. Sitä ainoastaan ihmettelen miksei kaapeissa ole yhtään sen enempää tavaratilaa vaikka myin paljon tuotteita pois.Mihin ihmeessä ne yli 15 ikeansäkillistä on tänne meille muka mahtunu :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.