23.8.2015

Our weekend


 

 
 // Tässä vähän kuvia meidän vk.lopusta. Mun toinen pojista on tosi heikko syömään mitään hedelmiä tai marjoja ja kuten tavataan sanoa ihminen syö monesti silmillä. Ainakin meidän pojilla on monesti se asenne että "joo en syö,en tykkää" vaikka ne ei ole edes maistanu jotain ruokaa. Joten ajattelin ottaa kokeiluun hauskan ja visuaalisen tavan eli kokosin hedelmistä lautaselle kuvion. Jos hedelmät upposi ja osui, sai poika syödä jälkkäriksi kuvan "kookospähkinät" oikeasti ne ovat laku-suklaa-salmiakkipalloja :)
Kun poika näki lautasen tuli ensin hymy kasvoille sen jälkeen tuli kommentti " äiti tää on hauska, mä syön ton puun eka"  
Toisena päivänä kokeilin tavallaan "piilottaa" mustikat leipään, kun kokosin karhunpää kuvion leipään. Kun poika tärinässä syö leipää,koska se on normaalia leipää hauskempi, menee siinä tavallaan "vahingossa" mustikatkin suuhun ja tämän jälkeen voin sanoa no niin syöthän sä marjojakin  (Äideillä kun on kaikki keinot sallittuja)
Olen itse aika kranttu monen ruoan suhteen, mutta ettei pojista tulisi yhtä kranttuja kun äitinsä,niin yritän keinolla millä hyvänsä saada niitä edes kokeilemaan eri makuelämyksiä. Ketään en pakota,mutta jos edes pienen palan maistaa jostain ruoasta, olen enemmän kuin tyytyväinen :) Nämä herkut ja tämä tyyli ainakin upposi ja osui hyvin meidän poikiin :)


Käytiin myös picnikillä ja tehtiin herkullisia tortilloja nam :) Ihanan rentouttava ja rauhallinen vk.loppu siis takana, toivottavasti teillä oli myös hyvä vk.loppu. Nyt toivotan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa <3

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.