4.11.2016

GHD- hoitoOon ollu aina GHD raudan uskollinen ystävä. Omistan kaksi rautaa GHD:ltä kaikista paksuimman ja keskikokoisen ja näistä pidän kynsin ja hampain kiinni. Vaikka nämä raudat maksaa hieman enemmän, kestää ne vuosia. Millään muilla raudoilla en hiuksia saa yhtä sileiksi ja mulla ainakin suoristamisen jälkeen hiukset pysyy suorina seuraavaan pesuun asti.
Mutta nyt itse asiaan, pääsin testaamaan GHD hoitoa ja tämä toteutettiin yhteistyössä Salon Lagunen kanssa. Hoito tehdään Advanced Split End Therapy -tuotteella, joka on haaroittuvien hiuslatvojen hoitoon kehitetty erikoishoito. Hoito laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja jätetään hiuksiin, tätä ei siis pestä muiden hoitojen tapaan pois. Levityksen jälkeen hiukset föönataan kuiviksi, jonka jälkeen homma viimeistellään muotoilurautaa käyttäen.

Tuote sai hiukset näyttämään kiiltävämmiltä ja tuntumaan selkeästi sileämmiltä. Tuote lupailee vaikutuksen kestävän jopa kymmenen pesukertaa, mutta mä sanoisin että pari pesukertaa pysyy.

Kyseessä on hoito, jonka voi tehdä myös kotona ja pakkaus on kivan joulupallon muotoinen ja väriltään kultainen, eli oiva lahjaidea pukinkonttiin :) 
*Yhteistyö
Salon Lagune Palosaarentie 14, 65200 Vaasa  p. 06 3122333

12 kommenttia:

 1. Oi kuulostaa just sille hoidolle mitä mun hiukset kaipaa.

  VastaaPoista
 2. Hienot hiukset sulla ja kauniit kuvat t. Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ja kiitos kuuluu myös mun miehelle, joka otti nämä kuvat :)

   Poista
 3. Oon haaveillu GHD raudasta kauan ja nyt vihdoin sain sen ostettua. Paras rauta ikinä.

  VastaaPoista
 4. GHD on ihan huippu rauta ja muilla en suostu edes mun hiuksia suoristaan. Paras luonnonkiharien suoristaja ja pysyy sileänä kauan. T. Viivi

  VastaaPoista
 5. Niin ihana asu ja hienot hiukset. Mistä toi takki on ostettu?

  VastaaPoista
 6. Ihanat hiukset, mulla on mustat hiukset ja oon haaveillu blondi hiuksista nyt kauan. Ajattelin raidottamalla laittaa hiljalleen vaaleaksi ettei hiukset rasitu liikaa.

  VastaaPoista
 7. Tästä hoidosta en tienny, mutta GHD rauta löytyy ja kans mun lemppari.

  VastaaPoista
 8. Kivasti yhdistetty kesäisemmät kengät ja tekoturkistakki. Mistä noi kengät on ostettu?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.