31.10.2017

Desenion julisteet & lukijoille alekoodi
 * Kaupallinen yhteistyö

 Oon niin kauan kun vaan muistan, miettiny/harkinnu, että makkariin sängyn yläpuolelle olis niin kiva saada uudet julisteet vanhojen tilalle, mutta jotenki en oo vaan saanut aikaiseksi tehdä asian päälle yhtään mitään.Tai en oo löytäny kivoja kuvia, jotka haluaisin kehystää.


 Kun kuulin pyynnöstä yhteistyöhön Desenion kanssa, jossa on niin paljon todella kivoja julisteita, niin se oli viimenen niitti arkkuun ja en edes sekunttia miettiny, vaan suostuin yhteistyöhön heti.


 Meinasi vaan olla niin vaikea päättää, mitkä kuvat laitan kehyksiin, koska valinnan varaa oli niin runsaasti ja voisin melkeimpä väittää että jokaisen kuvan olisin voinut meille kotia ottaa. Päädyin kuitenkin, Kate Moss life is a joke julisteeseen, en tiiä miksi mutta tässä kuvassa oli sitä jotain ja elämässä pitää olla huumoria :)  Toinen mikä on ollut mun ostoslistallakin jo kauan, niin karttajuliste ja valitsin New Yorkin koska se on paikka, johon unelmoin, että joskus pääsisin. Molemmat julisteet ovat mustavalkosia väriltään. Valitsin myös tosi pienen Prada julisteen, jonka kehystin kultasilla kehyksillä ja sen kehyksen laitoin olkkariin.


 Mulla oli ennen sängyn yläpuolella, kaksi eri kokoista kehystä, yks tosi iso ja vieressä pienempi. Päädyin ottamaan ne pois ja kävin ostamassa kaksi saman kokoista kehystä ja laitoin kuvat vierekkäin. Plussat Desenion nettisivuille: Julisteet oli laadukasta materiaalia, eli paksua, eikä sellaista ohutta mikä repeää helposti. Toimitus oli nopeaa ja todella laaja valikoima.
 Eikä tämä vielä tässä, sain nimittäin antaa teille lukijoille koodin millä saatte - 25% alennusta kaikista Desenion julisteista.  Mun mielestä todella tuntuva ale, eli tehdessäsi ostosta
 käytä koodia  MEA

Alennus ei koske kehyksiä, eikä handpicked-merkittyjä julisteita.


Alennus on voimassa kaksi päivää, joten ole ripeä eli 31.10-2.11.2017


 Desenion nettisivuille pääset täältä klik

Mukavia shoppailuhetkiä :)3 kommenttia:

  1. Eikä vähäkö söpö teidän koira ja hienot julisteet

    VastaaPoista
  2. Hienot julisteet,täytyy kyllä käydä fiilistelees noi nettisivut

    VastaaPoista
  3. Deseniolla on kyllä hienoja julisteita, oon niitä fiilistelly ja nyt ois tuntuva ale toi minkä annoit. Pukinkonttiin lähtee kyllä pari kuvaa T.Riikka

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.