3.10.2017

Helsingissä lapsen kanssa
 Noniin nyt niitä Helsinki kuvia, kameraa en rehannu reissuun mukaan, vaan ihan kännykällä räpsin kuvat. Lähdettiin lauantaina aikaisin aamulla pojan kanssa junalla kohti Helsinkiä. Juna saapui Helsinkiin puoli kymmenen pintaan ja ensin vietiin laukut hotelliin ja sen jälkeen lähdettiin hömpöttelemään keskustaan.

Yövyttiin Radisson Blu Plaza hotellissa, joka sijaitsee ihan keskustassa ja rautatieaseman vieressä, joten jo paikkana tämä oli ihan loistava, varsinkin kun on lapsen kanssa liikenteessä.  Hotelli oli siisti ja aamiainen ihan täydellinen, yksi yökään ei ollut mikään järkkyttävän hintainen ottaen huimioon sijainnin, muistaakseni vähä yli satasen maksoi yhteensä meiltä kahdelta aamiaisen kera. Meidän huone oli ylimmässä kerroksessa ja huoneessa oli kylpyamme ja tästä poika tykkäs kovaa. Laitoin lauantaina sille kunnon vaahtokylvyn ja kyllä lapsi tulee pienestä iloiseksi. 

Normaalisti huone luovutetaan klo 12, meillä lähti juna vasta neljän jälkeen ja kysyin voidaanko säilyttää laukkuja respassa sen aikaa että juna lähtee. Hotellista sanottiin, että sunnuntaina ei ole niin ruuhkaa, joten saatte pitää huoneen siihen asti kunnes juna lähtee ilman lisämaksua, siis ihan loistavaa palvelua heiltä. Lapsen kanssa varsinki kun reissaa tämä oli todella ilouutinen, ettei tarvinnu laukkuja pitkin päivää rehata mukana ja poika sai levätä ennen junaan menoa.


 Käytiin luonnontieteellisessä museossa, joka oli niin hieno ja kiva paikka. Suosittelen jos menet lapsen kanssa Helsinkiin.  Poika oli ihan tärinäs ja kyllä oli äitikin :) Käytiin myös maailmanpyörässä, korkeenpaikankammosena pikkasen hirvitti, kun se pysähtyi hetkeksi korkeelle, mutta hengissä selvisin :)


 Käveltiin tosi paljon ja poika jaksoi yllättävänki hyvin, välillä pysähdyttiin pullalle ja limsalle/kahville. Kävin moneen kertaan Starbucks kahvilassa, koska täälä meillä sitä ei ole, niin otin kaiken ilon irti. Niin ja kerrankin mun nimi kirjotettiin oikeen, toki aina se vakkari kun multa kysytään ja sun nimi on? joudun vastaan Mea, äm ee aa. Saan tänä päivänäkin postia, Nea, Wea, Tea nimellä, vaikka ei Mea enää nyt niin erikoinen nimi ole, mitä se 80 luvulla oli.


 Paljon otin kuvia pojasta, mutta haluan pitää kuitenkin ne kuvat itselläni muistona ja mun raja on ollut se, että lapsista en halua niin paljoa tänne blogiin kuvia laittaa (satunnaisesti oon joskus jonkun kuvan laittanu) Hotelli huoneessa oli ihanan iso ikkuna ja sisustus oli kivan värikäs.
Lauantaina haettiin kaupasta herkkuja, löhöltiin sängyllä ja katsottiin Possea.  
Meidän laatuaika kaksistaan oli niin ihana ja ikimuistoinen. Miehellä ja vanhemmallaki pojallaki oli ollut hauskaa kaksistaan. 

Mulla on mennyt todella paljon aikaa mun erityislapsen kanssa ja nuorempi poika on väistämättä jäänyt välillä vähäisemmälle huomiolle, joten siksi halusin tehdä tämän reissun, että saadaan olla ihan kaksistaan vaan pojan kanssa ja viettää laatuaikaa ja poika saa yksin äitin huomion <3
10 kommenttia:

 1. Ompa upeet kuvat T.Milja

  VastaaPoista
 2. Oi meidän poika tykkäis varmasti tosta museosta. Mulla kans korkeenpaikankammo T.Silja

  VastaaPoista
 3. Ihana äiti-poika reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana reissu ja tuli niin tarpeeseen :) Poika ei olis millään halunnut lähteä ja kuulemma muuttaa aikuisena Helsinkiin :)

   Poista
 4. Mahtavat kuvat oot kännykällä ottanu.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa laatuaikaa ootte viettäny ja hienot kuvat.

  VastaaPoista
 6. Kiitos hotellivinkistä tuli tarpeeseen T.Leena

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.