17.10.2017

Syksyn/talven suosituin takki- Teddy bear coat
Teddy bear takki, joita kuvia on Insta täynnä, Pinterest täynnä ja monen firman nettisivuilla lukee - loppuunmyyty- Kyseessä ehkä tämän syksyn/talven himotuin takki, enkä ihmettele onhan se niin söpö karhutakki, pehmeä ja lämmin.  Mä jo viime talvena himoitsin tätä takkia, mutta takin ostaminen jäi jostain syystä.Nyt ei tarvi murehtia ettei tarkenisi talvella, nimittäin siitä pitää kyllä huolen tämä takki.


 (Aika isoa kokoa ovat nämä karhutakit, eli jos himoitset sellaista, suosittelen ottamaan yhden koon pienemmän mitä normaalisti pidät)Pojat on mummolassa nyt pari päivää, viettämässä syyslomaa. Koti tuntuu niin hiljaiselta, outoa nimittäin siitä on niin pitkä kun pojat ovat viimeksi olleet jossain yökylässä. 

Joulu todella lähenee jee ja nyt on pakko myöntää, että mulla on jo olkkarissa tähti ikkunassa, kylläkin ilman valoa. Ekat glögit on jo ostettu ja mä oon niin fiilareissa, pian pitää nostattaa tunnelmaa yksin kotona leffalla ja ehkä Michael buble joulumusalla, minkäs teet kun kyseessä on vuoden paras aika, sitä mitä heti kesän jälkeen odotan eniten :)

Housut Vero Moda
Kengät Din sko
Pipo H&M
Takki H&M


7 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.