19.10.2017

Extempore reissu Seinäjoelle/Tuuriin & motivaatiokalenteri lapsille
 Kun pojat oli mummolassa, tehtiin miehen kanssa extempore reissu Tuurin kyläkauppaan ja Seinäjoelle. Yllättävän vähän oli porukkaa kyllä liikenteessä, vaikka on syysloma ja ihan rauhassa sai kierrellä. Tuurin kyläkauppa oli jo ihan joulun huumassa, tavaratalossa oli jo joulukuusi oli joulupukkikoristeita jne. Pojille ostin yhteiseksi joulukalentereista, niiden lemppari karkin eli brain blasterz kalenterin. Tämä ei kylläkään tule pojille joulukalenteriksi, vaan motivaatiokalenteriksi, joka otettiin käyttöön heti. Luukun saa avata, jos on osattu olla kiltisti/käytäydytty hyvin, tehty läksyt jne.  Tämä systeemi on ollut meillä käytössä jo jokusen vuoden ja tämä toimii meidän pojille.


Oli kiva pikareissu miehen kanssa ja teki hyvää olla välillä ihan kaksistaan. Ihanaa on kyllä sekin, että mun pikku miehet on nyt takas kotona ja kodissa on se tuttu meno ja vilske. Nimittäin päästiin ovesta sisälle niin veljeksillä alkoi jo heti tappelu, kumpi on Pleikkarilla ja kun nuorempi poika meni teini veljensä huoneeseen, kuulemma ilman lupaa, siitä vasta riemu alkas :) Ensimmäinen kalenteri luukku jäi siis avaamatta tältä päivältä :)
 Seinäjoen Bik Bokista ostin kuvien Oslo paidan, sekä korkeavyötäröiset suorat housut, jotka on muuten jalassa niin mukavat ja rennot. Housuja oli myös värillisenä,mutta jotenkin se tuttu musta vei voiton tällä kertaa. Housut sopii hyvin myös tennareiden kanssa, jos haluaa vähän rennompaa lookkia, eikä ole korkkarifiilareissa. Näistä lököpökistä tulee kyllä mun niin lempparit.


Paita Bik Bok
Housut Bik Bok
Takki Cubus
Kengät Mango
Laukku Mango

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä niin upea tyyli.Noi housut voisin ostaa heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin ensin ostaa vihreän väriset, mutta musta on aina musta :)

   Poista
 2. Kävin ostaas kans ton paidan,näytti niin ihanalle.

  VastaaPoista
 3. Tosi trendikäs tyyli sulla ja upeet kuvat taas.

  VastaaPoista
 4. Rento mutta tosi trendy look T.Henna

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.