27.3.2015

SÄDE// Keskiviikkona meillä oli bloggariporukalla ihana sisustusilta sisustusliike Säteessä. Tämä on se paikka,johon olen monesti saanut lahjakortinkin mieheltäni. Mies kun tietää,että Säteestä löydän varmasti jotain kivaa meidän kotia. Valikoima kun on niin runsas ja monipuolinen,eli varmasti löytyy jotain jokaisen makuun/tyyliin.
Liikkeessä on ihanasti laitettu tavaroiden esillepano.Valinnan vaikeus siinä iskee,kun haluaisi viedä kotia kaikki :) Liike sijaitsee Palosaarella,ihan torin tuntumassa. 
Tarkempiin yhteystietoihin pääset täältä

 Ja sitten niihin,mitä itse ostin sieltä. Ostin Riviera Maisonin pienen rottinkitarjottimen,jota heti eilen aamulla hyödynsin aamupalalla. Kaaduin keskiviikkona ja loukkasin jalkani,joten aamupalan söin sängyssä,missä jalkaani hieman lepuuttelin. Tarjotin on helluisen pieni,mutta monipuolinen. Tarjottimessa voi pitää esim keksejä,avaimia,koruja mitä nyt ikinä tuleekaan mieleen.

Ja sitten niihin herkkuihin nam. Säteessä myydään myös näitä ihania salmiakkeja.Olen salmiakin todellinen ystävä,mutta tarkka ja kranttu sellainen. Salmiakin pitää olla sellainen, jossa maku pysyy kauan. Ei niin että kun suuhun laitat ja kerran imaiset niin maku on poissa ja tekisi mieli sylkäistä koko karkki pois. No näissä ei tarvinnut tehdä niin,maku pysyi tosi kauan. Ostin Verigreippi-salmiakkeja ja mango-salmiakkeja ja voi pojjat voin kertoa,että purkit on tyhjät ja ne salmiakit meni heti parempiin suihin. Siis niin hyviä ja ihanat mango ja verigreippi sivumaut oli näissä karkeissa, jes näitä lisää kiitos :)8 kommenttia:

 1. Wau mä kyllä piipahdan tuolla kun kesällä tulen Vaasaan ;) Aamupala kuvakin on niin ihana. Paranemisia sinne ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja houkuttelevia kuvia pakko mennä käymään liikkessä jos vaikka tarttuis mukaan jotain kivaan ja ennenkaikkea ne Salmiakit niitä täytyy saada kiitti vinkistä...

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kyllä piipahtamaan ja varmasti jää jotain käteen, sen verran ihania tavaroita siellä on :)

  VastaaPoista
 4. Oli kiva ilta. Aina yhtä mukava tavata muita ja tutustua uusiin bloggareihin. Toivottavasti törmäillään pian uudelleen jossain :)

  VastaaPoista
 5. Oli kiva tutustua ja viettää mukava ilta Säteessä!

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä kiva tutustua ja oli kiva saada kasvot monelle blogille :) Toivottavasti nähdään pian uudestaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.