10.1.2018

Pop of red in the winter time
Aikamoinen sumu oli Vaasassa tänään. Muuten meidän päivä oli aikamoista showta, nimittäin sillä välin kun olin kaverin kanssa hetken puhelimessa ja kaikki oli kodissa seesteistä, yht.äkkiä pojat sai aikaiseksi kunnon käsirysyn ja syy oli ylläri kumpi saa olla Pleikkarilla. Venpeleita on tyyliin joka lähtöön kotona ja silti nämä kaksi veljestä saa aikaiseksi tappelun yhdesta asiasta, huh huh.  Nuoremmalla pojalla on alkanut tulemaan niin  esiteini oireita ja tähän mennessä oon tämän vanhemman teinin kanssa päässyt yllättävän helpolla, mutta tämä nuoremman kanssa tuun olemaan kyllä aikamoisessa liemessä, jos yhtään enteilee nämä oireet :) Lapset on niin erilaisia ja mitä enempi lapselle tulee ikää sen erottaa/huomaa. Kyllä mä sen sanon, että yksin tyttönä/naisena talossa ja talo täynnä mies väkeä, on mulla välillä aikamoista kestämistä heh :)Kuvien laukusta oon saanut monesti kyselyä ja tarkennan sen verran, että kyseessä on oikeasti tabletti laukku/suoja tai sillä nimillä sitä myytiin. Olin kauan etsinyt vähän isompaa clutch tyylistä laukkua ja kaikki myynnissä olevat on aika siroja/pieniä. Piipahdin Glitterissä etsimässä koruja ja siinä samalla silmät kiinnitti huomiota tähän laukkuun ja tästä on tullut mun ehkä tämän hetken lemppari laukku. Laukkuun  mahtuu todella paljon tavaraa ja se toimii niin arkeen kuin juhlaan.


Vähän väriä talviseen säähän ja vaikka en talvisin niin paljoa koruja pidä varsinkaan arkena. Mielestäni nämä isot punaiset statement korvikset tuo asuun kivan piristyksen/väripilkun.

Takki H&M
Legginsit H&M
Laukku Glitter
Neule Zara
Korvikset Zara
Kengät Mango
Aurinkolasit Ray Ban


8 kommenttia:

 1. Ihana kombo ja noi korvikset on 👌

  VastaaPoista
 2. Meillä täälä kans tyttö jolla on havaittavissa esiteini oireita,kaikessa väittää vastaan 😁

  VastaaPoista
 3. Et oo ainut just täälä huusin pää punasena ku kakrut ei muuta tee kun tappele. Ihanan aito oot ja rehellinen etkä esitä että kaikki olis täydellistä. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tällä hetkellä rauha maassa, mutta sitä ei tiedä kauanko se kestää heh :)

   Poista
 4. Kutiaako toi neule silleen inhottavasti iholla,jos ymmärsit mitä tarkotin 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärsin mitä tarkoitit ja ei kutita yhtään, päinvastoin todella pehmeä ja mukava päällä :)

   Poista
 5. Nuo nahkikset säväyttää, on muuten sopivan pinkeät.;))

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.