22.6.2016

Kameran pitäjä vaihtui - Mun poika mallina


Tässä niitä kuvia, joita käytiin eilen pojan kanssa räpsimässä. Itse tykkään paljon enemmän olla kameran toisella puolella eli kuvaajan roolissa, kuin niin että mä olen se josta kuvia otetaan (ehkä tämä tieto oli monelle ylläri) Kerran blogini käsittelee pääsääntöisesti vaatteita/muoti ei oikein muita vaihtoehtoja jää jäljelle, kuin se että musta otetaan kuvia. Poika tarvi sen omiin video/editointi juttuihinsa kuvia ja tietysti, kun vapaaehtoinen kuvauskohde löytyi olin heti valmiina kuin partiotyttö ja ei menny kuin sekuntti ja mulla oli kamera jo kädessä ja kysyin koska mennään ottamaan. 
Mua on pyydetty muutenkin, että tekisin joskus postauksen lastenvaatteista ja haluttu tietää mistä itse ostan pojilleni vaatteita. Mä olen sitä mieltä, koska pojat ovat kasvavassa iässä, en näe mitään järkeä ostaa niille todella kalliita merkkivaatteita, vaikka laatu olis kuinka hyvä ei niitä ehdi kuin hetken pitämään päällä kun ne jää jo pieneksi. Pojilla on myös sen verran ikäeroa, että en voi heti kun vanhemmalle pojalle jää jokin pieneksi siirtää niitä nuoremmalle. Nuorimmainen on tosi tarkka siitä mitä laittaa päällä ja näin kesällä se ei kulje missään muissa vaatteissa kuin futisasuissa. Leikkasin nuoremman pojan hiukset yks päivä ja kyllä oli poika tarkka millainen  hiustyyli sille pitää tulla (kentien tullut äitiinsä ) Vanhempi poika on ainakin vielä sellanen, joka ei niin piittaa vaatteista ja laittaa ne päälle mitä äiti sille ostaa. (eli tulee isäänsä) Kylläkin viime päivinä oon alkanut huomaamaan,että pikkasen tarkemmaksi tämä teinipoika on tullut siitä miltä näyttää. Mun pojat kulkee aikalailla siis Henkka Maukka vaatteissa ja Lindexin ja joskus ostan ihan Halpa-Hallista niille vaatteita, en siis kato kauppaa tai merkkiä vaan kyllä sen hinnan perässä enimmäkseen mennään ja tietysti vähä katotaan että vaate näyttää kivalle. Sitten kun pojat on siinä iässä, etteivät niin kasva enää on asia aivan eri ja voidaan kalliita vaatemerkkejä harkita :)12 kommenttia:

 1. Siis wau ompa komea poika sulla.

  VastaaPoista
 2. No nyt on cool poika. Mahtavat kuvat

  VastaaPoista
 3. Heti haukkana täälä, mistä toi huppari ja t-paita on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki muut kuvien vaatteet on Henkasta, mutta tähtihuppari on Veljekset Keskiseltä ostettu.

   Poista
 4. Siis vitsit nyt on super cool poika ja mikä tyyli. Onx nämäkin vaatteet ihan perus Henkka Maukkaa? Tässä sen näkee että kyllä edullisestikki voi olla cool/trendikäs.

  VastaaPoista
 5. Mikä hurmuri tosi kivat kuvat.

  VastaaPoista
 6. Sun poika on suoraan liikkeiden katalogista napattu ☺

  VastaaPoista
 7. Mallipoika ja todella hyvät kuvat t. Kiia

  VastaaPoista
 8. Mä ostan kanssa omille lapsilleni vaan edullisia vaatteita. Ei raaski ostaa kalliita kun ovat siinä iässä että heti olis hajalla kun leikit ovat sen verran rajuja ☺

  VastaaPoista
 9. Tosi sulonen poika sulla. Mutta en tienny että sulla on näinki iso/vanha lapsi.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.