5.1.2018

Casual friday outfit winter edition - Balmuir & Billi Bi




Rennon perjantain tyylin resepti - muhkea kaulahuivi kaulaan,pitkä takki, pipo päähän ja kunnon talvimonot jalkaan. 

Tilasin ensimmäistä kertaa Kekäleen nettisivuilta. Oon joskus törmännyt tähän nimeen netissä, mutta kokemuksia ei aikaisemmin ollut ja kyselin kavereiltakin onko heillä mitään tietoa tästä sivustosta ja sieltä tilaamisesta. Kuvien Balmuir huivi on siis sieltä ja ainakin tämä tilaus meni ihan nappiin ja suht.nopea oli toimituskin. Huivi on niin ihanan muhkea, lämmin ja just sellainen mitä talvisella säällä kaipaat kaulaan. Ainut miinus puoli on se, että huivista jää joihinkin materiaaleihin sellaista inhottavaa höttöä, mutta onneksi tämäkin korjaantuu tarrarullalla.



Jokin aika sitten tilasin nämä Billi Bi talvikengät, joita olin jo tovin fiilistellyt. Hyvä säkä oli nimittäin nyt nämä kengät oli tosi hyvässä alessa. Kengät löydät täältä klik







Aikamoinen viikko takana. Positiiviset asiat ensin, sain joululahjaksi jalkahoidon ja niin ihanaa kun pääsin kuivista/halkeilevista jalanpohjista eroon. Jalkahoitopakettiin kuului myös hieronta, eli vitsit oli ihanaa ja rentouttavaa. Just kun elämä alkas taas rullaamaan pojan kanssa tämän karkki tukehtumisepisodin jälkeen, niin poika pyörtyi yht.äkkii verikokeen jälkeen. Onneksi mies oli pojan kanssa sairaalan labrassa, nimittäin mä olisin varmaan mennyt paniikkiin, nimittäin tällaista ei ole aikaisemmin tapahtunut ja pojalta on otettu monet kerrat verta. Poika säihkähti itsekkin tapahtumaa todella kovaa ja nyt tuli sitten kammo verikokeita kohtaan. Ikävä kyllä arvot eivät vieläkään ole pojalla kunnossa ja syytä tähän haetaan mikä on vialla, eli uudelleen joudutaan pojan kanssa menemään verikokeisiin. En tiedä miten saan pojan sinne huijattua tai lahjottua, raasu pelkää nyt vielä enemmän ja luulee että taas pyörtyy. Pojalla on valkosolut liian alhaalla ja arvot sahaa edestakas, mutta miksi, sitä lääkäri pohtii ja maanantaina lupas soittaa, eli nyt vaan odotellaan. Huoli on kyllä suuri, kuten lapsista on aina, mutta ei siihen ressaaminen auta, pitää vaan toivoa että pian saadaan arvot kohdilleen.


Tänään taas vanhemman pojan kyynärpää osui vahingossa veljensä kasvoihin ja sen seurauksena pojan hammas nyt liikkuu ja todennäköisesti irtoo. En vaan kuollaksenikaan muista on tämä hammas pojalla pysyvä vai maitohammas. Nuoremmalla pojalla kun on pysyvät hampaat tullut tosi aikaisin mitä normisti lapsille tulee. Pojathan nyt tappelee keskenään ihan päivittäin, mutta tällä kertaa tämä oli ihan puhdas vahinko.






Insta seuraajat tietävätkin, että olin eilen ottamassa uuden tatuoinnin tai jatkettiin tavallaan vanhaa. Mulla on tatuointeja entuudestaan 6 eli tämä oli seitsemäs.Tämä tatuointi tuli käteen ja aika isosta tatskasta on kyse. Tykkään tosi kovaa, mutta piru että on käsi kipeä nyt, noh tämä on tätä vapaaehtoista kipua eli se on kestettävä :) En muistanut, että se noinkin kovaa sattuu tatuoinnnin teko tai jotkut kohdat esim ranneluu oli aika paha, mutta mikään ei vedä vertoja jalkapöytään, siihen aikoinaan kun otin tatuoinnin niin huh että sattu. 
Käsi punoittaa hieman ja on arka, joten kestää hetki että se siitä tasottuu, ehkä kun parannus prosessi on ohi näette tastkasta kuvaa :)


Huomenna kahden eri lapsen synttärit, joten niissä meneekin meidän lauantai, mukavaa vk.loppua <3





Kengät Billi Bi
Takki H&M
Laukku Glitter
Huivi Balmuir
Aurinkolasit Ray Ban
Pipo H&M
Housut Vero Moda

10 kommenttia:

  1. Lapsista aina muretta❤
    Ihanat kengät ja toi huivi 👌 niin pehmoisen näköinen 😍 -g

    VastaaPoista
  2. Niin ihanat talvikuvat. Muistatko huivin sävyä ja merkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on tämä huivi

      https://www.balmuir.com/shop/kid-mohair-scarf-fashion-35x160cm-taupe.html

      Poista
  3. Oi mä haluan ton huivin kans,harmi vaan jos sellanen mistä lähtee/irtoaa höttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi höttö juttu on kyllä harmillista. Mulla on pari villapaitaakin josta irtoaa sitä, mutta tosiaan onneksi on tarrarullat eikä siinä mene kauaa kun hötöt poistaa :)

      Poista
  4. Tää asu on kyllä upea. Tsempii sun pojalle
    -Sini

    VastaaPoista
  5. Onko noilla kengillä hyvä kävellä?oon ettiny tuon tyylisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mun mielestä on ja mikä parhainta näissä on hyvä pohja, joten liukkaalla säällä ei ole heti mukkelismakkelis :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.