10.12.2017

The list

Mood just nyt - Väsynyt, univelkaa monelta yöltä. Kroppa käy ylikierroksilla syystä tai toisesta. Mä luulin jo, että oon päässyt irti tästä, että välillä nukun liikaa ja välillä liian vähä ja sain hyvän rytminki itselleni, kunnen homma lähti taas lapasista ja uni ei tuu vaikka laskis lampaat satakertaa yöllä :)

Suunnitelmat alkuviikolle - Loppu jouluostosten tekeminen pojille, kirppiksellä käynti ja saunan siivous jota on monta viikkoa siirtäny. Myös piilarit pitäis vaihtaa, eli taas ehkä manataan mun huonoa näköä  ja etsitään piilaria puoli sokkona lavuaarista. Aina en saa ensimmäisellä kerralla piilareita silmiin ja piilari tippuu sormenpäästä pitkin vessaa, siinä kun on vaan pari sekunttia aikaa laittaa piilari silmään, kunnes se kuivuu. Pian kymmenen vuotta käyttänyt piilareita ja vieläkään tosta noin vain en saa piilareita silmiin.

Lempi biisi just nyt - Selena Gomez Wolves ja missään nimessä ei unohdeta joululauluja. Michael Buble ja Vesamatti Loiri. Joulu radiokanavakin tallennettu autoon, että pääsee työmatkallakin joulufiilikseen.


Mitä meinaan keittää seuraavaksi- Ajattelin tehdä makaroonilaatikon meille Mikä pistää vihaksi just nyt - Kun lukee ja näkee kuinka nimettömät ihmiset jaksaa nähdä vaivaa ja haukkua muita ihmisiä kaikilla eri somekanavilla, eikö parempaa tekemistä ole, en jaksa ymmärtää. Surettaa nuoret, jotka joutuvat lukemaan julmia nimettömiä kommentteja itsestään, sen ikäiselle julma teksti voi olla niin kova isku ja sitä iskua ei kovin helpolla paikata. Tässä ikää nyt on ihan sama kuka puhuu ja mitä puhuu.


Surettaa just nyt - Kun tietää, että on niiiiiin paljon ihmisiä joilla ei ole varaa viettää joulua tai ei ole ketään kenen kanssa viettää.  Lapset joidenka ainoa lahjatoive on, että vanhemmat eivät joisi alkoholia jouluna. 


Mitä ostin viimeksi - Pojalle koulupöydän

Mitä katsoit viimeksi telkkarista - Mitäs muutakaan kuin Emmerdalea. Taitaa olla ainut ohjelma mitä yleensäkki katson telkkarista.


Koska itkin viimeksi - Taisi olla kun katsoin dokumenttia sairaista lapsista.Koska huusin viimeksi - Eilen kun pojat tappeli keskenään lähellä kynttilöitä

5 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.