3.12.2017

Belted blazer
 Vk.loppu meni aivan liian nopeasti. Eilen käytiin nuoremman pojan kanssa kaupungilla syömässä, kun mies ja vanhempi poika olivat Tampereella.  Varasin mulle ja miehelle hotellin Helsingistä ja sinne lähdetään parin viikon päästä viettämään mun synttäreitä/meidän hääpäivää. Saa nähä onko varaamani hotelli sen hehkuttamisen arvoinen. Laitan tästä lisää, kun hotelli on katsastettu.

Kun on poikia talossa on leikitkin rajumpia/sen mukaisia, sen huomas eilen kun poika halus että leikkipainin/taistelen sen kanssa (ylläri gladiaattorit tyyliin)  Alku meni hyvin, mutta lopuksi nyrjäytin selkäni ja tänään ollut pienet säryt selässä, no pääasia että pojalla oli hauskaa.Köytetty bleiseri, siinä tämän asun teema. Vyön tilaamisessa kaikki ei mennyt ihan putkeen ja ensin tilasin m koon, mutta sain s koon. Vyö oli liian pieni, tai kyllä se päälle/ympäri meni, mutta olisin joutunu olemaan hengittämättä heh :) Palautin vyön ja otin L koon, koska halusin että vyö menee vyötärön lisäksi myös lantion ympäri, että pystyn sitä pitämään myös farkkujen kanssa.


Vyön kiva kultainen yksityiskohta tekee asuun hieman charmia ja on mielestäni tyylin katseenkiinnittäjä. 

Kengät Nelly
Bleiseri H&M
Laukku Mango
Housut Vero moda
Vyö Zalando
Aurinkolasit Ray Ban

10 kommenttia:

 1. Wow ei voi muuta sanoa upea oot.

  VastaaPoista
 2. Joo muuten laitan teidän hotskusta sit tietoa,ollaan nimittäin tammikuussa menossa hesaan ja ettin hyvää hotskusta T.Sini

  VastaaPoista
 3. Ihana Look ja toi vyö hitsit miten kiva T.Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon pitäny vyötä nyt joka päivä, sopii mun mielestä moneen eri tyyliin.

   Poista
 4. Kyllä poikien äitinä myös tuttu tunne nämä vähän rajummat leikit nimimerkillä täälläkin leikkipainittu 😀

  VastaaPoista
 5. Wautsi mikä leidi😍

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs hyvää itsenäisyyspäivää:) t.Jani-75

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.