22.12.2017

Poika leikkas itse omia hiusiaan & tyylissäni kausisävy

Moni äiti, varsinkin tyttöjen äiti varmaan tietää sen, että lapsi voi itse pienenä/nuorena vähän klipsiä omia hiuksiaan varsinkin etuhiuksiaan.Hyym täälä yksi bloggari, joka allekirjoittaa tämän. Kuvakin löytyy arkistosta, kun otan kampaajataidot omiin käsiini jo pienenä ja klipsasen etuhiuksista palan  pois. Seuraavana päivänä tarhakuvaus ja lopputuloksena etuhiuksissa kiva lovi :) Noh mä nyt luulin, kerran mulla ei tyttöjä ole, niin tämä kokemuksen jää multa kokematta. Toisin kävi, mun nuoremman pojan hiustyyli on tai oli, että sivut ovat todella lyhyet ja päällä hiukset taas pitkät, jotka sai jopa taakse ponnarille, eli tyyli jota aika paljon pojilla/miehellä näkee nyt.

Yks ilta aloin ihmettelemään pojan hiuksia, kun eteen oli ilmestyny todella lyhyitä hiuksia, tyyliin sentin pituiset edestä ja siis selvä ero entisiin hiuksiin. Kysyin pojalta, että ootko leikannut sun hiuksia ite, poika ihan kirkkain silmin, en ole kuinka niin. Sanoin, että mee peilin eteen ja katso, poika vielä peilin edessäkkin, no oho onkohan ne katkennu :) Kuules pikku mies, älä valehtele,sä oot leikannu niitä ja painotin että ei se nyt vakavaa ole jos näit oot tehny ja hiukset kasvaa, mutta valehtelusta en pidä. No sitten tuli totuus, että no oon leikannu, mutta älä suutu. Kysyin vaan miksi ja koska, mutta heti en saanut tähän vastausta, vasta illemmalla selvisi ja hitsit mä jo hetken luulin että sentäs kotona vessassa olis klipsiny, mutta ei vaan kuulemma koulussa tunnilla, kun oli kuulemma niin tylsää, just että näin meillä :) Eihän siitä kauaa edes ole, kun leikattiin pojan hiuksia ja poika piti kynsin ja hampain kiinni, etten vaan koske pitkiin hiuksiin jotka on päällä. Kenties tämä enteilee pikku miehestä tulevaa parturi-kampaajaa heh :)


Eilen nyt sitten  "hyvästeltiin" loputkin  pitkät hiuksit, siis päälliosa, jota oltiin todella kauan kasvatettu ja leikattiin pojalle ihan uusi malli hiuksiin.Pojilla alkoi tänään joululoma, alakoululaiset eivät saaneet todistusta, mutta mun teinipoika sai. Hain pojan koulusta ja käytiin juhlistamassa hyvää todistusta herkullisten kakkujen kera.  

Näin jouluntiennoilla punaiseen väriin pukeutuminen korostuu ainakin itselläni ja sitä väriä pidän ehkä tähän vuoden aikaan eniten. Kesä on toinen, joilloin tykkään pitää punaista, eli tämä sävy on itselläni aika kausiluonteinen ei siis mikään every day sävy.


Takki H&M
Neule Zara
Kengät Mango
Farkut Topshop
Aurinkolasit Ray Ban


7 kommenttia:

 1. Ihana punainen neule ja noi kengät näyttää niin mukavilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä mukavat jalassa vaikka korkoa on jonkin verran.

   Poista
 2. Hauska sun poika,meillä tyttö kans leikannu hiuksiaan ja lopputulos ihan järkky ja seuraavana päivänä sukujuhlat.

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii punanen sävy.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.