15.12.2017

Hame talvimyräkässä

 Huh mikä myräkkä iski kesken kuvien ottamisen, mother nature näytti äkäisen luonteensa :) 
Kun lopettiin kuvaaminen, sade loppui, ylläri.

Harmittaako, kun lempi kesäisempi hame pitää viedä talven takia varastoon, älä kiiruhda sen kanssa, nimittäin voi löytyä ratkaisu jolla pystyt pitämään kesäisempia hametta myös talvella,jopa talvimyräkässä :)
Itse puin päälle "kevyen" mustan laskoshameen, joka on siis tosi ohutta materiaalia,sekä ilmava ja koska alaosa on tosiaan hieman kevyempi, yläosaksi kannattaa valita jokin paksumpi esim neule, niin saat lookista talvisemman ja nämä kaksi yhdessä kompensoi toisiaan. Toki voit jättää neuleen ihan sellaisenaan roikkumaan hameen päällekkin, mutta mä taas "survoin" neuletta hieman hameen sisään ja laitoin vielä vyötärölle vyön ja tämä menee asussa koruna.
Teen meille leipiä evääksi junaan ja puhuttiin just kaverin kanssa siitä, että mikä siinä on kun perus paahtoleivästä tekee kolmioleipiä, niin se maistuu paljon paremmalle, kun että söis paahtoleivän sellaisenaan. Sama leipä, mutta eri muodossa ja maku/fiilis ihan eri, pakko olla jokin psykologinen juttu tai sitten on korvienvälissä vikaa heh :)

Mun tilaama musta satiininen mekko ehti onneksi tulla tänään, niin saan sen reissuun mukaan. Nopea toimitus on kyllä Boozt.comissa, pari päivää ja paketti on sulla. Oon niin malttamaton yleensä, että en jaksa montaa viikkoa odotella jos jotain tilaan, siitä Wish on huono kun joskus joutuu jopa kuukausia odottamaan. Yritän räpsiä jotain kuvia mekosta tänne blogin puolellekkin, Instaan nyt ainakin.


 Mä toivottelen nyt kaikille oikeen mukavaa vk.loppua, mä lähen viemään poikaa futistreeneihin ja sen jälkeen molemmat pojat menee mummolaan hoitoon.


 Te keillä on pikkujoulut nyt vk.lppuna, niin nauttikaa joulu on vaan kerran vuodessa <3Hame H&M 
Kengät Nelly
Neule Gina Tricot
Laukku Gina Tricot
Vyö Zalando


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.