20.12.2017

My Helsinki style

Keskiviikkoa kaikille <3 Helsingin reissulla ehdittiin ottamaan myös nämä asukuvat, joissa mulla on päällä myös vaatteita joita ostin reissulla. Henkassa oli ale alkanut ja sieltä löysin pitkän sinertävän villakangastakin joka oli -50% alessa ja Henkan clubijäsenenä sai aletuotteista vielä -10% lisäalen. Takin ovh oli siis 99€ ja mulle se tuli maksamaan n.44€, ehkä reissun paras löytö.Vaalea palmikkoneule löytyi Zarasta ja kitten heels nilkkurit löytyi Mangosta. Liityin Mangon clubijäseneksi ja sain ostoksista -30% alen, näitä kyllä kannataa hyödyntää, koska liittyminen ei sido mihinkään ja mitään ylimäärästä korttia ei tule ja kuka nyt pistää vastaan jos saa tuntuvan alen ostoksestaan :)


 Viime yönä päätin paketoida poikien lahjat valmiiksi kuusen alle, kun en saanut unta. Olin ostanut hienoja glitterimäisiä lahjapapereita ym koristerekvisiittaa, että saadaan kuusen alle nätit paketit. No kun aloin paketoimaan, huomasin että teippi ei pysynyt yhtään kiinni paksummassa lahjapaperissa ja sitä yöllä manailin itsekseni. Jouduin tekemään sellasetkin omat viritykset paketteihin, että sain ne pysymään koossa. Muutenkin paksummat kylläkin hienot, mutta epäkäytännölliset glitteripaperit oli niin vaikea taitella hienosti pakettiin, koska reunat ei meinannut taipua yhtään. Välillä meinas tulla fiilis, että olkoot ja ei muutakun Prisman pusseihin vaan lahjat heh :)  Sen verran kovaa yöllä kiroilin ja tuskailin, että päätin ens vuona pysyn kyllä  niissä old school joulupukkipapereissa. No taistelujen jälkeen sain jonkin näköiset lahjat kuusen alle ja vitsit sitä riemua, kun nuorempi poika heräs ja näki lahjat. Kaikki yöllinen manailu oli todella pojan leveän hymyn arvoista, vaikka tänä aamuna silmät oli ihan ristissä. Sunnuntai aamulla jaetaan oman perheen kesken lahjat ja iltapäivällä käydään anoppilassa, jossa mies on pukkina poikien 3-vuotiaalle serkkupojalle. Ostin koko perheelle ugly xmas paidat ja päähineet Lidlistä ja ne olis tarkoitus laittaa joulupäivänä päälle. Luinki jostain, että nämä paidat olisi unholaa ja tilalle on tullut ugly xmas hiukset, ei jestas kuka näitä keksii :)


Poika pyysi jos olisin tehnyt tänään korvapuusteja, mutta sen verran univelkaa viikolta, että otin sen helpoimman tien ja hain kaupasta pakastepullapussin ja heitän ne nyt uuniin. Pääasia, että kotia saadaan ihana pullan tuoksu ja kyllä noi valmiitkin maistuu ihan hyvälle kylmän maidon kanssa nam.


Takki H&M
Kengät Mango
Legginsit H&M
Neule Zara
Laukku Glitter
Aurinkolasit Ray Ban

7 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.