4.7.2017

Marketeista löytyy todella hyvät keltaisuuden taittavat hiustuotteet



 Kerroin joku aika sitten, että kävin leikkaamassa hyvän ystävän hiukset. Mun ystävän hiukset oli viimeksi kun näin sen aika keltaiset ja kysyinki ystävältä että ootko taas värjänny hiuksia kun sun hiukset on niin ihanan puhtaan väriset nyt ja todella vaaleat. Kaveri sanoi, että ei oo värjänny vaan oli ostanu kaupasta nämä Biozellin tuotteet.  Mä tykkään kokeilla eri tuotteita ja vaikka jostain tuotteesta tykkään kovaa, se että ostan jonku muun firman tuotteet ei tarkota että en enää tykkäisi siitä/niistä.

Kävin ostamassa ruokaa ja samalla reissulla ostin sitten nämä hiustuotteet, eli shampoon ja hoitoaineen. Vajaa 8€ makso kipale, eli noh onko se sitten kallis vai ei, toki kun ostaa molemmat niin tulee tietty aika iso summa. Esim Goldwellin REF joka on myös mun suosikki maksaa n. 15€


Näissä on kyllä hyvä se mitä kaverikin sanoi, että monet keltaisuuden taittajat eli lilan väriset tuotteet tapaa imaista huokoiset hiukset lilaksi, nämä ei tee sitä. Kaveri oli just todella rankalla kädellä blondannu hiuksiaan, eikä silti jääny hiukset lilaksi. plussaa siis siitä.



Pakko myöntää, että kyllä mä aluksi olin vähä skeptinen, että toimiiko omiin karheisiin ja paksuihin hiuksiin samalla tavalla, kuin kaverini.  Monet mieltää, että marketeista ei voi saada laadukkaita tuotteita, no vaikka itse olen kampaaja, niin kyllä mä voin rehellisesti sanoa, että kyllä marketeistakin saa myös hyviä. Ei mulle oo väliä mistä ne tuotteet on, eikä mulla tarvi olla meikit ym tuotteet mitään merkkijuttuja. Oon niin monet kerrat ostanu itteni kipeeksi esim kerran ostin YSL ripsarin, no tottakai moni mieltää että tuon hintanen tuote ja laatumerkki, sen on oltava hyvä. No ei ollu hyvä todellakaan ja saan ihan saman jäljen esim Rimmelin ripsarilla ja hintakin on Rimmelissä lompakkoystävällisempi.




No takaisin näihin kuvien tuotteisiin, yksi sana riittää kertomaan mun mielipiteen näistä, eli TYKKÄSIN eli suosittelen. Nämä tosiaan taitto keltaisuutta pois ja vaikka ei mulla nyt niin keltaiset hiukset ole, hiuksista tuli kiiltävämmät sekä tuhkan sävyiset. Mun oma tyvikasvu oli todella pitkälle kasvanu nyt ja mun hiuksissa on vähän punapigmenttiä, eli sävy tyvessä on vähän kullansävyinen. Nämä tuotteet muutti myös mun tyven sävyä ja teki sen viileämmän sävyiseksi, eli plussaa siitäkin

 Shampoo

-Taittaa hiuksista eri keltasuuden sävyjä
-Kirkastaa hiusväriä
-Kosteuttaa ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät

Hoitoaine

- Tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät
- Vähentää sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta
 - Tehostaa Biozell shampoon vaikutusta
 

7 kommenttia:

  1. Jes kiitti tästä,takkuan nimittäin just et miten saan keltaisuuden veks.

    VastaaPoista
  2. Aamulla hain nämä kun kävin kaupassa, kiitti vinkistä.

    VastaaPoista
  3. Oi nämä mun täytyy niin hakee kans. Luotan sun suosituksiin sulla on nimittäin niin upee look aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että luotat, toivottavasti tykkäät kans näistä tuotteista :)

      Poista
  4. Inspiroivin blogi kyllä ja tunnut niin mukavalle tyypille jolla on elämän arvot kohillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että blogin kautta on välittyny sellanen tunne sulle. Kiitos kommentista.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.