31.7.2017

Sadepäivä ja hiton näppylät
 Meidän koti on kuin sauna huh huh, että on kuuma, eikä yhtään auta että tuulettimet huutaa. Aivan ahistaa ja jotenki tuskanen olo, mikä vetää olotilan ihan blaa- tilaan.Tänään on ollu väsyny äiti pojilla, mutta onneksi huomenna on uusi päivä. Päätin melki vuoden tauon jälkeen jatkaa mun Chanelin kirjan lukemista, toki oon kaikki unohtanu joten piti alottaa alusta. Oon maininnutkin joskus, että en oo yhtään lukutoukka, vaan mun lukemiset kohdistuu enempikin muotilehtiin. Ajattelin, että koskaan ei oo liian myöhästä muuttaa tapoja, joten toivotaan että nyt luen kirjan loppuun :)


Kerran ollaan henk. asioita jaattu, niin mennään nyt sit vielä hetki sillä linjalla, kenties jos löytyy kohtalotovereita :)  Hormonit on niin sekasin mulla, koska mun keltahormonikuuri loppui just mitä söin puolivuotta lääkärin määräyksestä. Hormoni = mielialavaihtelut, asia mitä miehet ei ikinä tuu ymmärtämään ne vaan joutuu kestämään ja tänään mun mies onki joutunu kestämään kiukkusta vaimoa heh :)  Oon 3 vuotta hakenu tiputteluvuotoihin syytä ja rampannu sairaalassa ja monella eri lääkärillä. Toinen lekuri sanoo näin ja toinen päinvastoi, oo nyt sit siinä että ketä sä uskot. Meinasin toivon menettää ja oli lähellä että kohtua ei viety pois (toki tämä mahdollisuus on vieläkin ilmassa) Kaikki hehkuttaa hormonikierukkaa, sitäkin kokeiltiin ja mä sain sen ilmatteeksi, koska mun kohdalla kyse oli hoitomuodosta, ikävä kyllä se ei mulle sopinu, eli olin se harva kenelle se ei sovi.  Nyt kop kop kop kaikki toistaiseksi hyvin, mutta katotaan mitä tuleva tuo. Negativinen puoli on se, että mun selkä,naama ja rintakehä kukkii enempi kuin teinivuosina grrrr.
Nyt annetaan kropan olla lepotissa/luonnollisessa tilassa ja sen jälkeen jatketaan toista hormonimuotoa, eli katotaan mitä tuleva tuo. Kohdun pois vieminen jotenki pelottaa mua, vaikka emmä sillä "tee" mitään enää, koska lapsia ei ole tarkoitus enää tehdä. Lääkäri sanoi vaan, että mun kohdalla riskit muihin komplikaatioihin on olemassa, joten kaikki muut hoitokeinot on kokeiltava ennen kun siihen ryhdytään, eli se on se viimeinen vaihtoehto.

Noh ajatukset vähä positiivisempiin juttuihin, tarkoitus ois lähteä pian miehen kanssa kaksin Uumajassa käymään ja varattiin sieltä hotelli. Lapset ja koira menee mummolaan. Otetaan auto laivaan mukaan ja näin nähdään vähän enempikin Uumajaa, kuin vaan keskustaa.  

Kampaaja aika on niin must pian varata, oon viimex vuos sitten ite leikannu mun hiuksia, joten korkee aika tehä jotain ja tsekkaa nyt mikä jäätävä tyvikasvu.  Olin eilen jotenkin niin sillä moodilla, kun hormonit hyrräs, että olin valmis marssimaan kauppaan ja värjäämään tummax hiukset, onnex järki tuli vastaan :)

Pojat on jo nukkumassa, joten Netflix ja Frendit, näin kuluu mun loppu-ilta.9 kommenttia:

 1. Ihan huiput kuvat otix järkkärillä?

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteet täälä toinen joka kärsii tiputteluhäiriöistä kiva lukee etten oo ainut. Ihana blogi muuten T.Liina

  VastaaPoista
 3. Löysin sun blogin eilen ja heti jäin koukkuun.

  VastaaPoista
 4. Mulle ei myöskään sopinu hormonikierukka. Sitä niin hehkutetaan joten hyvä etten oo ainut.

  VastaaPoista
 5. Ihanan harmoniset kuvat ja täälä toinen näppynaama heh

  VastaaPoista
 6. Miten sattukaan nimittäin kärsin samoista häiriöistä. Mulle onnex autto hormonikierukka.

  VastaaPoista
 7. Täälä hyrrää hormonit myös heh. Eilen itkin tänään oon naurana paljon 😀

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.